Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

to je jediný seriál, který sleduju jen v ukázkách. ještě jsem neviděla ani jeden díl a ani nechci!!! to že je to píčovina člověk pozná i z té jedné minuty.......aby měl Korbitch klidné spaní, rozhodla jsem se pro shlédnutí jednoho dílu. Poté co jsem po 15 min málem vyvrhla mou sportovní večeři, jsem se rozhodla, že je má výživa příliš drahá. Následovalo cvaknutí ovladačem. ()

Compadre odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo sitcom mám tak nějak spojeno s Americkým seriálem přátelé..ano jsem rozmlsanec nejhrubšího zrna, ale když už kurva točim nějakej sitcom, tak by nemohl být aspon trochu kvalitní?? Seriál Helena absolutně postrádá vtip, vypadá, že je smatlanej na koleni a herecké výkony jsou na tom všem to nejhorší. Samozřejmě každá scéna a každej blebt přítomných "herců" je doprovázen hurónským nahraným smíchem, což vyznívá ještě víc trapně..tohle už netočte! ()

Reklama

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Koukám, že žiju v paralelním vesmíru, kde čas utíká pomaleji než v tom skutečném. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, že pořad, který má premiéru až za 5 hodin, už má na kontě 20 hodnocení. A nebo mám jen špatné kontakty, že by to zatím hodnotili samotní tvůrci či herci? V tom případě se po hodnocení nás, pozemšťanů, dostane tento pořad poprvé v historii ČSFD do mínusu. Jen tak mimochodem, ani já od toho nemám veliká očekávání, přestože jsem k alespoń trochu zdařilé české tvorbě tolerantní....No jo no, tak je to vážně blbost, ale z trucu dám tu jednu * ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tady Helena dost podhodnocená. Je sice pravda, že na Comeback tenhle seriál nikdy mít nebude a je taky pravda, že má teprve po prvním dílu, ale já už jsem si o něm utvořil vcelku velmi kladný a pozitivní obrázek. Pobavil jsem se výborně a to je hlavní, hlavně u role Leoše Nohy. Nemám nic ani proti hereckému obsazení, děcka hrají výborně a Martha Issová, překvapivě taky, právě od ní jsem očekával, že seriál zkazí. Na druhou stranu se tady našlo i několik nepovedených vtípků, ale ty epizodě uškodili jen zlehka. Uvidíme, jak se to vyvine dál. Po prvním dílu regulérních 80%. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Jsem dobrej, předpovídal jsem, že tohle bude silná sračka a hle, měl jsem pravdu!! Leoš Noha a Sandra Pogodová jsou sice zajímavý pár, ale nic nemění na tom, že se to snaží vypadat jako mix Comebacku, Roseanne a Ženatého se závazky. Škoda. Pro mě to je další nudná slátanina, u kterého se zasměju 2x během 20 minut. A dialogy psal asi nějakej dement s trojnásobnou lobotomií. 20%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Ačkoliv je v civilním životě Sandra Pogodová bezdětná, má s výchovou tří dětí zkušenost. Před deseti působila v Americe jako au pair v rodině, která měla tři kluky staré devět, jedenáct a třináct let. (Olík)
  • Martha Issová (Klára Brázdová) odešla ze seriálu kvůli svému těhotenství, Jan Maršál (Marek Musil) zase proto, že začal hrát v seriálu Gympl s (r)učením omezeným (od r. 2012). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama