Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (262)

Teron 

všechny recenze uživatele

Jo, zápletkový rekvizity průměrný český rodinky to kazej. Jinak je to ale snad první tuzemská věc od Comebacku, u který se fakt bavim. To by bylo tak na 3 - 4 hvězdičky, ale na truc dávám plnou palbu, protože vtipnej obsah rozhodně dominuje a výběr herců funguje - samozřejmě v čele s Pogodovkou, která má požádnej drajv a adekvátní cynismus. Zbytek zdatně sekunduje, děti o třídu lepší než tatík. Edit po cca deseti dílech: Začátek pohoda. Když se víc začnou zapojovat ženský z Heleniny první práce a hlavně Issová, je to naprosto super - scénka s Leošem a prstýnkem na baru byla boží. Pak dochází ale ke změně obsazení a klesá to celkově k nucenosti, která už nemá původní jiskru. ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Především vůbec nechápu, jak někdo může takovouto super "vtipnou" slátaninu vůbec pustit na obrazovky. Hmmm, možná bych se nad sebou měla zamyslet a spíš se ptát, jak tohle vůbec někdo může natočit!? Nebo pořád málo? Jak tohle vůbec někoho napadne a někdo se to odváží realizovat? No dobře, každému podle jeho schopností, každému podle jeho představ! ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tady Helena dost podhodnocená. Je sice pravda, že na Comeback tenhle seriál nikdy mít nebude a je taky pravda, že má teprve po prvním dílu, ale já už jsem si o něm utvořil vcelku velmi kladný a pozitivní obrázek. Pobavil jsem se výborně a to je hlavní, hlavně u role Leoše Nohy. Nemám nic ani proti hereckému obsazení, děcka hrají výborně a Martha Issová, překvapivě taky, právě od ní jsem očekával, že seriál zkazí. Na druhou stranu se tady našlo i několik nepovedených vtípků, ale ty epizodě uškodili jen zlehka. Uvidíme, jak se to vyvine dál. Po prvním dílu regulérních 80%. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím jen pár dílů, ale Helenu začnu sledovat pravidelně (to v případě sitcomů většinou nedělám). Je to 1 z nejlepších sitcomů! Navíc od tvůrců Comebacku. Vtipná je téměř každá scéna. Někdy mám co dělat, abych se nezadusil smíchy! Nejvíce mi sedí Sandra Pogodová a Leoš Noha. Kam se na Helenu hrabou jiné české seriály nebo filmy. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Dost blbej seriál ! Vůbec mi tenhle seriál nepříjde vtipnej ! Každá scéna i hláška v seriálu je buď nudná nebo trapná. Bože a herecké obsazení je úplně strašný. Každý herec v tomhle seriálu vůbec neumí hrát. Dal jsem jednu hvězdu , protože pár scén mě někdy rozesmály. Jinak je tento seriál na odpad. Nechápu jak tahle blbost se může někomu líbit. Celý seriál je o dementských buranech. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • „Natáčení Heleny jsem si užíval, už jen protože mám se svou rolí stejnou zálibu: pivo. A také rád vařím. Pro mě to byla první velká role v oblasti sitcomu,“ řekl Leoš Noha, který ztvárnil roli Dana. [Zdroj: topvip.cz] (SONY_)
  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama