Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych jako první viděl Roseanne, asi bych byl vůči této české napodobenině poněkud kritičtější. Bylo tomu ale obráceně a tak mám pro Helenu vcelku slabost (i po letech) - alespoň tedy co se týče první a druhé série. Třetí byla průměr a ta poslední skoro odpad! Sandra Pogodová hlavní roli zvládla s naprostým přehledem, veškeré hlášky v jejím podání byly opravdu top („já stejně nechápu že nás chtěj odpojit hned po první poslední upomínce"). Co ale bylo na přesdržku, bylo to neustálé přeobsazování herců. 50% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po Comebacku opět pád do televizního pekla. Příšerně zahrané, bez děje, absolutně nevtipné a s pekelným umělým smíchem. Celé to navíc působí dojmem, že si s námi Nova pouze hraje. Jakoby nám po Comebacku, který ukázal, jakým způsobem se u nás mají sitcomy točit, chtěli předvést i varovný příklad toho, jak by v žádném případě tento komediální žánr vypadat neměl. Jako varovný příklad to totiž funguje naprosto dokonale. ()

Reklama

xxlch 

všechny recenze uživatele

To sou fjeci-přihlouplý manžel,tři rozežraní fracci a nárazu a šokuvzdorná manželka.Takhle ňák chápu tendlenc seriálek,který má být počeštěnou Roseanne.Skutečně u nás má průměrná rodina barák,3 děti a chlapa bez zaměstnání,které živí žena se špatným zaměstnáním?No pokud to v našich rodinách opravdu takto funguje,pak chápu nutnost zvyšujícího se počtu psychologických poraden a kolapsů dospělých.Né že bych své děti týrala-nikdo si nikdy nestěžoval-no mám dojem že dobře mířená lehká česká facka a jemné "po zadku" je stále ještě argumentem,jak vymezit mantinely rodinného soužití.Je fakt, že jsem 1 dílek skoukla- ze záznamu-po novém dílu výměny manželek (23.3.2012) a jsem trochu ovlivněná vzpouzejícím se spratkem,kterého donutila pravidla vařit.Copak to takhle vážně dnes funguje???No ještě že fungoval ten smích na povel,jinak bych určo nepoznala,čemu se mám zasmát.Ale jednu * přeci jen dávám-no a to za perfektně udělenou červenou kartu pančitelce. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Moje hrůzostrašné očekávání se nenaplnilo. Myslel jsem si, že tento "seriál" bude naprosto o ničem. Sice některé vtípky působí opravdu trapně, až se divák stydí, co to tvůrci vymysleli, ale je tu i několik opravdu vtipných momentů, kdy se lehce pousmějete a náladu si po těžkém pracovním dnu opravdu zvednete. ()

Pathrose odpad!

všechny recenze uživatele

Já vážně nevím jestli to TV Hovna myslí vážně nebo ne... seriály, které mají jediný úkol -> vymýt mozky divákům. Jak se tohle vůbec může dostat na obrazovky? Pak to tady má nějak vypadat, když v TV dávají tohle. Po dlouhé době jsem zapnul TV a opět se ujistil, proč jsem na ni zanevřel. Právě proto. Kvůli ohavnostem jako je tohle. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku epizody slyšíme z rádia hrát „Dancing Queen“ od ABBA a pak hraje „Sounds Like A Melody“ od Alphaville. (SONY_)
  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno