Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Koukám, že žiju v paralelním vesmíru, kde čas utíká pomaleji než v tom skutečném. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, že pořad, který má premiéru až za 5 hodin, už má na kontě 20 hodnocení. A nebo mám jen špatné kontakty, že by to zatím hodnotili samotní tvůrci či herci? V tom případě se po hodnocení nás, pozemšťanů, dostane tento pořad poprvé v historii ČSFD do mínusu. Jen tak mimochodem, ani já od toho nemám veliká očekávání, přestože jsem k alespoń trochu zdařilé české tvorbě tolerantní....No jo no, tak je to vážně blbost, ale z trucu dám tu jednu * ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nelze jinak, prostě to nejde. Když jsem se na ten jeden díl odhodlal, tak mi akorát pak bylo všech těch tvůrců a herců strašně líto, ale čeho je největší škoda je toho drahoceného času. Proč se nemůže místo těchto všemožných sraček ušetřit trochu peněz, abychom pak byli hrdí na nějaký "slušný" seriál nebo nějaký film. Doteď jsem to nepochopil. ()

Reklama

Movie Maniak odpad!

všechny recenze uživatele

Nový sitcom - dobře, kopie americké Roseanne - no proč ne, výsledek - hrůza děs. I přes celkem známa jména je herecký výkon tragický. Nakolik je to způsobeno samotnými herci, režisérem nebo scénářem to nevím, ale jako celek je to nevermore. Dokážu pochopit autory, že míří na určitou skupinu diváku, s tím je spojen i určitý okruh problémů, které řeší. Ale musí to vyznít vtipně a bezstarostně. Ne tak, že se člověk chce odreagovat a nakonec jde od bedny s ještě větší depkou. Jo a nejvíc mě na tom všem štval ten přidávaný smích v místech, které asi měly být vtipné! ()

RockChick odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu musím hodnotit bohužel zatím takto nízko. O nějakém srovnávání s Comebackem nemůže být opravdu ani řeč. Pogodová je v klidu, ale scénaristi si tentokrát holt trochu ulítli na cracku. Překvapila taky Issová, které se jinak vyhýbám velkým obloukem. Vrcholem trapnosti jsou však v tomto seriálu děti. I když i to bude asi spíš chyba Novou najatých pisálků... ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake serialu "Roseanne" o který TV nova bojovala už několik let, aby jej mohla natočit a konečně zakoupila práva. Já se bohužel obávám toho nejhoršího. Jak z původního podprůměrného sitcomu udělat obstojný ? Určitě to nenechám "přetočit" čechy a tím, že místo rodiny tlusťochů obsadím herce hubené . Hodnotím po shlédnutí prvního dílu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V epizodě je zmíněno rychlé občerstvení Happy Chick – tento fiktivní fast food se objevil už v seriálu Comeback (od r. 2008). (fiLLthe3DD)
  • Na začátku epizody slyšíme z rádia hrát „Dancing Queen“ od ABBA a pak hraje „Sounds Like A Melody“ od Alphaville. (SONY_)
  • Leoš Noha má podle svých slov se svou seriálovou postavou společnou lásku k pivu a „gaučink“. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama