Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (262)

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

to je jediný seriál, který sleduju jen v ukázkách. ještě jsem neviděla ani jeden díl a ani nechci!!! to že je to píčovina člověk pozná i z té jedné minuty.......aby měl Korbitch klidné spaní, rozhodla jsem se pro shlédnutí jednoho dílu. Poté co jsem po 15 min málem vyvrhla mou sportovní večeři, jsem se rozhodla, že je má výživa příliš drahá. Následovalo cvaknutí ovladačem. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tady Helena dost podhodnocená. Je sice pravda, že na Comeback tenhle seriál nikdy mít nebude a je taky pravda, že má teprve po prvním dílu, ale já už jsem si o něm utvořil vcelku velmi kladný a pozitivní obrázek. Pobavil jsem se výborně a to je hlavní, hlavně u role Leoše Nohy. Nemám nic ani proti hereckému obsazení, děcka hrají výborně a Martha Issová, překvapivě taky, právě od ní jsem očekával, že seriál zkazí. Na druhou stranu se tady našlo i několik nepovedených vtípků, ale ty epizodě uškodili jen zlehka. Uvidíme, jak se to vyvine dál. Po prvním dílu regulérních 80%. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

A vlastně to všechno nezačalo tak úplně špatně......nebyl to si sice Comeback (a už v žádném případě nějaký zahraniční seriál), ale něco z něho jsem tam stejnak cítil. Celé by se to vlastně dalo rozdělit na dvě části ohraničené událostí, kterou jsem pracovně pojmenoval "škatule, škatule hejbejte se". Výměna Marthy Issové za Petru Hřebíčkovou, Jana Maršála za Filipa Antonia a Martiny Kavanové za nikoho znamenala nakonec i výměnu snahy za rezignaci......když už jsme si koupili lístek, tak vydržíme až na konečnou, ale o dobrou náladu v kupé ať se starají jiní. ()

Pathrose odpad!

všechny recenze uživatele

Já vážně nevím jestli to TV Hovna myslí vážně nebo ne... seriály, které mají jediný úkol -> vymýt mozky divákům. Jak se tohle vůbec může dostat na obrazovky? Pak to tady má nějak vypadat, když v TV dávají tohle. Po dlouhé době jsem zapnul TV a opět se ujistil, proč jsem na ni zanevřel. Právě proto. Kvůli ohavnostem jako je tohle. ()

voleman odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha tak tohle je opravdu čistej odpad!!! Viděl jsem asi 10 minut z jednoho dílu a ty super trapný vtipy a výstupy jednotlivých herců, kteří se nějakému komediálnímu nebo hereckému talentu vyhli velikým obloukem, opravdu nedali vydržet. Nechápu jak se při takovémhle pořadu dokáže někdo bavit. Comeback se dal ještě v pohodě sledovat a byl i celkem vtipný, ovšem tohle je opravdu příšerné. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • „Sitcom je mi herecky velmi blízký. Při natáčení se navíc sešel skvělý tým, složený převážně ze známých a kamarádů. Role Heleny, tedy matky, která má tři děti, byla pro mě zcela novou polohou,“ řekla Sandra Pogodová, která ztvárnila roli Heleny. [Zdroj: topvip.cz] (SONY_)
  • V 3. epizodě s názvem "Přesčas", kdy přijde Leoš a říká, že mají špatně sestavený výrobek, ukazuje Helena ukazuje čísla 8 a 9, přičemž číslici 8 drží chvíli správně a poté naopak. (Ivousx.y)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama