Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

RockChick odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu musím hodnotit bohužel zatím takto nízko. O nějakém srovnávání s Comebackem nemůže být opravdu ani řeč. Pogodová je v klidu, ale scénaristi si tentokrát holt trochu ulítli na cracku. Překvapila taky Issová, které se jinak vyhýbám velkým obloukem. Vrcholem trapnosti jsou však v tomto seriálu děti. I když i to bude asi spíš chyba Novou najatých pisálků... ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

To sou fjeci-přihlouplý manžel,tři rozežraní fracci a nárazu a šokuvzdorná manželka.Takhle ňák chápu tendlenc seriálek,který má být počeštěnou Roseanne.Skutečně u nás má průměrná rodina barák,3 děti a chlapa bez zaměstnání,které živí žena se špatným zaměstnáním?No pokud to v našich rodinách opravdu takto funguje,pak chápu nutnost zvyšujícího se počtu psychologických poraden a kolapsů dospělých.Né že bych své děti týrala-nikdo si nikdy nestěžoval-no mám dojem že dobře mířená lehká česká facka a jemné "po zadku" je stále ještě argumentem,jak vymezit mantinely rodinného soužití.Je fakt, že jsem 1 dílek skoukla- ze záznamu-po novém dílu výměny manželek (23.3.2012) a jsem trochu ovlivněná vzpouzejícím se spratkem,kterého donutila pravidla vařit.Copak to takhle vážně dnes funguje???No ještě že fungoval ten smích na povel,jinak bych určo nepoznala,čemu se mám zasmát.Ale jednu * přeci jen dávám-no a to za perfektně udělenou červenou kartu pančitelce. ()

Reklama

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Vtipné to není, ale dobrá, prostě by se člověk dodíval i bez toho. Co mě ale spolehlivě donutí díl vypnout před koncem je domíchávaný huronský smích do naprosto standardních replik, u kterých se ani neusměju. Co takhle dávat třeba znovu Ulici s namíchávaným smíchem? Vtipné by to bylo asi tak stejně a vyšlo by to laciněji. Viděny necelé tři díly. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom měl navázat na úspěchy Comebacku, ale to se rozhodně nepovedlo. Příšerně stupidní postavy a hlavně špatní herci v seriálu úspěch přímo odpuzují. Převládá většinou trapnej humor a většinou jsem rád, když se alespoň pousměju nad nějakým blbým vtipem. Comeback se mi líbil, ale tohle je blbost, která comebacku nešahá ani po kotníky. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

Jedná se o remake serialu "Roseanne" o který TV nova bojovala už několik let, aby jej mohla natočit a konečně zakoupila práva. Já se bohužel obávám toho nejhoršího. Jak z původního podprůměrného sitcomu udělat obstojný ? Určitě to nenechám "přetočit" čechy a tím, že místo rodiny tlusťochů obsadím herce hubené . Hodnotím po shlédnutí prvního dílu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku epizody slyšíme z rádia hrát „Dancing Queen“ od ABBA a pak hraje „Sounds Like A Melody“ od Alphaville. (SONY_)
  • Leoš Noha má podle svých slov se svou seriálovou postavou společnou lásku k pivu a „gaučink“. (Olík)
  • Ve 24. epizodě pouští Marek (Filip Antonio) televizi, ve které hraje úvodní znělka k sitcomu Přátelé (od r. 1994). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama