Reklama

Reklama

STYX - Return to Paradise

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
2000, 105 min

Obsahy(1)

Čtyřnásobně multiplatinové, koncepční album skupiny Styx z ledna 1981 se stalo jejich největším hitem. Na DVD je záznam z koncertu v Rosemond Theatre z roku 1996 a obsahuje 17 skladeb, včetně všech pěti hitů Rockin' The Paradise, Blue Collar Man, Lady, Boat On The River a Babe. (lioncel)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Album "Paradise Theatre" z roku 1981, ktorá patrí do mojej zbierky, je nosníkom tohto koncertu. Perfektná rocková záležitosť na divadelnej scéne vizuálne evokuje staré časy. ()

joywork 

všechny recenze uživatele

Jedná se o záznam z comebackového turné z roku 1996. Rozhádaní členové kapely překonali na určitou dobu názorové rozdíly a po 13 letech si střihli naprosto famózní sérii koncerů před mnoha set tisíci diváky. Bohužel již bez bubeníka Johna Panozza, který v roce 1996 (v průběhu tohoto turné) bohužel zemřel. Z tohoto záznamu koncertu však čiší skutečná radost z muziky, všichni zůčastnění hráči jsou v životní top formě, jak vizuelně, tak i hudebně. Co se týče výběru písní, tak všech 17 vybraných songů jsou naprostými hity kapely Styx, jedné z nejznámějších rockových formací USA. Všem milovníkům pompezního hard rocku doporučuji ! ()

Reklama

Reklama