Reklama

Reklama

Říkají o něm, že je dinosaurus, on to však bere jako poklonu. Detektiv inspektor Jack Regan vede slavný přepadový oddíl londýnské policie a je to policista starého střihu, tvrdý jako žula. Výsledky má, jeho drsné metody se však pomalu přestávají vedení policie zamlouvat. Nedávají spát především důstojníkovi z oddělení vnitřních záležitostí Ivanu Lewisovi, který by Jacka asi nenáviděl ještě mnohem víc, kdyby tušil o jeho milostném poměru se svou atraktivní ženou Nancy. Zatím jen pozorně sleduje práci Jackova útvaru a čeká na jakoukoli chybu. Když Regan neuposlechne rozkaz, rozpoutá se v centru Londýna přestřelka mezi bankovními lupiči a policií, která Jackovi zláme vaz. Je suspendován a posléze i zatčen a uvězněn. Ještě ale není vše ztraceno, Regan i jeho tým udělají vše pro to, aby očistili svou pověst a zajistili průchod spravedlnosti. (Česká televize)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (230)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

PECKA!!! Ale totálna. Ray Winstone je buldog, ktorý raňajkuje Neesonov, zapíja ich šťavou z Lina Venturu a keď sa potom ide vysrať, utiera si riť dvojvrstvovým z Delona a Gabina. Oldschoolová a zároveň moderná kriminálka, v ktorej funguje úplne všetko - vyšetrovanie, akcia, veľmi silná osobná rovina, napätie i premakané postavy v podaní skvelých hercov. Dokonca aj to, že je to trochu predvídateľné, pasuje do celku - v skutočnosti predsa kriminálnici nie sú géniovia a nepáchajú brilantne naplánované zločiny. Každý úder ma bolel. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Britové tahle syrová krimi prostě umí. A tenhle film si úplně říká o post pilotního dílu nějaké delší ságy, protože je jasné, že ačkoliv je Sweeney zpět ve hře, Haskinse to stálo dost úsilí a Reganovi bude odteď za každý přehmat šlapat jeden vdovec na krk. A tohle je Sweeney, důvodů ke šlapání bude dost. ~ Mělo to příběh, byť místy dost odhadnutelný, ale také zdravou porci akce, skvělou atmosféru a syrovost, čpící z kamerového filtru i samotného dění. Tohle se povedlo. ~~~ Celkem dobrá byla i hudba, bohužel na facku bylo "to" hned na začátku závěrečných titulků, moderní elektronický magvlajz, který si mohli autoři odpustit a nebo ho udělat alespoň poslouchatelný. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Mile překvapen a dost nadšen. Příběh je dost dobrý, obyčejný, ale zase hodně uvěřitelný a reálný. Opravdu film, který zaujme až do konce a kvalitu, tempo a styl filmu si zachová po celou dobu. Herecké obsazení je na tom výborně. Především vede hlavní hrdina Ray Winstone, který mě doslova nadchnul jak se dokázal vžít do role drsného poldy a sehrát skvělý herecký výkon. Ben Drew taky zaujal, sympaták. Akční scény zde byly, bylo jich dostatek - to podstatné ale není. I naháněčky s auty zde byly. Podstatné je opravdu vypilovaný krimi/drama, jak jinak to popsat. Rozpočet byl hodně malý, což se odkazuje na obyčejnost - to je minimální chybou. Ještě tak nějaké scény doladit a vylepšit konec. To jsou jen maličkosti k úplné dokonalosti. Na hraně mezi 4 a 5 hvězdou. Přesto tomu něco chybí, ale to je opravdu maličkost. Je to velmi silný snímek, který hrál i hodně na pochopení a charakteru většiny postav. Hudba hodně dobrá - zvláštní a poutavá. Toto jsem opravdu nečekal. Proto celkově hodnotím na slušných a zasloužených 89% = **** ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když nemohu v žádném případě souhlasit s některými uživateli , že se jedná o luxusní podívanou, jsem nucen konstatovat, že jsem si film v pohodě užil. Sice bych asi změnil scénář, podle mě nejslabší článek celého filmu, ale jinak jen veskrze samá pozitiva. Velmi solidní akce, střílečky, samozřejmě Ray Winstone, tomu tahle role opravdu sedla jako přišitá. Vydařená kriminálka se známými britskými herci a škoda jen toho scénáře.... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Skvělý, dobrý, úžasný. Když chci vidět kriminálku, nebo akční drama, v poslední době šahám hlavně po filmech s nálepkou mejd in britn a ani tady jsem nebyl zklamán. Všechno tu funguje jak má a ani hlavní zápletka není natolik debilní, jak jsem se obával. Teď jen čekat na další film Nicka Lovea. Dlouho jsem se u akční kriminálky tak nepobavil [info pouze pro mě: komentáč č. 600] ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Auta účastnící se scény pronásledování jsou Jaguár XFR a Ford Focus 1.6 stylizovaný do podoby ST. (StarPlate)

Reklama

Reklama