Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

runner85 

všechny recenze uživatele

Na svete sú iba dva druhy ľudí a to nevyliečiteľní romantici a realisti.I keď si myslím že to prvé sme všetci, len niekto to lepšie ukrýva. Film vo mne zanechal hlboké emócie nie len tým, že sa na nič nehral, ale tým, že dokonalo vykreslil ľudskú povahu a emócie aj v tých momentoch kedy je to najdôležitejšie. Pri postave syna keď na párty uvidel svoju princeznú ma hneď napadol názov filmu Ako básnici prichádzajú o ilúzie. Dcéra mi prišla tiež zaujímavá a to nie len výzorom ale srdcom ktoré sa dlho bránila ukázať, no a samotní rodičia, tá symbolika, že pre svoju exmanželku nechal počas vďakyvzdania prestreté aj pre ňu, ak by sa chcela vrátiť, milé. No ale aj tak ma najviac dojala scénka v aute a počúvanie Elliot Smith-Between The Bars ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Tváří se to fajn. Jako optimistický průvodce spisovatelskými začátky se sympatickým obsazením (Collins příjemně překvapila, žádná "pouhá tvářička") a několika skvostnými okamžiky (flour hug!). Když se ale nahlédne pod skořápku, nadšení docela dobře opadá. Vše se tak nějak po(d)vědomě zakládá na idylce amerických svátků (smrtící kombo Vánoc a Díkůvzdání), do toho se čas od času vykrade Crazy Stupid Love a nazmar nepřijde ani další řádka "osvědčených" klišé. Co pak Stuck in Love bohužel definitivně zabilo (samozřejmě v mezích, film je to furt kvalitní), byla ta celá propagace Stephena Kinga. Jako jo, taky ho mám rád, ale tohle se nehorázně přepísklo ... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Crazy, Stupid, Love na malinko indie způsob. Hlavně ale neskutečně feel-good film s nehorázně sympatickým obsazením, u něhož budete mít po většinu stopáže úsměv od ucha k uchu a ještě se k tomu občas stačíte dojmout. Ano, pár scén bylo až zbytečně emocionálně vyhrocených a moc puberťáků asi tolik rádoby intelektuálně se svými blízkými nemluví. I přes to vás však snímek svou upřímností a pohodovou atmosférou naprosto semele. A Lily Collins chci domů. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry je tento film realistický, přece jenom v každé rodině to funguje trochu jinak. Nicméně co se přirozenosti týče, tak nemá v tomto roce prozatím žádnou konkurenci. Podle mě je to velmi chytlavý film, já jsem se rozhodně nenudil, naopak mě donutil, abych popřemítal i o svém životě. Na maximum to není, ta závěrečná čtvrtina filmu mi přišla příliš ´´pro diváky´´, ale své kvality tento film rozhodně má. 75% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, na ktorý sa chodí do klubu a aj to tam príde tak 10 ľudí, ktorí ale musia odchádzať nadšení. Stuck in Love má srdce aj dušu, dokáže rozosmiať, pohladiť, aj rozosmutniť. Aj keď miestami balancuje na hrane pátosu a klišé, vždy sa to podarí ustáť, aj vďaka perfektným (a sympatickým) hercom. Viac takýchto nezávislých a kvalitných kluboviek! Btw..ten Stephen King sa mohol aj ukázať, ale aj to málo stačilo:) ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama