Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pohodová a úsměvná vztahovka, která se sice dotýká závažných témat, ale spíš jen letmo a nenutí diváka nějak hluboko zabředávat do osobních problémů jednotlivých postav. Jasně, v posledních 20ti minutá přijde citově vydírající nálož, ale měl jsem pocit, že do celkového konceptu nějak patřila a nemohlo tomu vlastně ani být jinak. Konec byl v pravdě americký, ale i ten mi nakonec nevadil. Osazenstvo bylo perfektní a ačkoliv jsem na film narazil zejména díky Jennifer Connelly, tak se mi překvapivě líbili víc Greg Kinnear a Lily Collins. Ničím neurážející příjemná jednohubka. 75% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Další z takových těch rodinných-drama-propletených-několika generačních a místy vtipných snímků. Tenhle se ale povedl takže se dala lehká ohranost témat odpustit. Povedlo se obsazení, prostředí je příjemné a všechno působí hodně pohodově. Objektivně se nejedná o žádný velkofilm, jak po obsahové stránce, tak z hlediska zpracování. Ale film na mě působil upřímně, realisticky, postavy jsou celkem povahově rozvedené, což zas není tak obvyklé na film, kde je většina postav důležitých pro celkový děj. Je to zkrátka pohodový snímek, (dobře, občas lehce primitivnější) na zasmání (možná na lehké zamyšlení) a pokud od toho nebudete čekat nic víc, tak byste neměli být zklamaní. :) ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem dostal přesně to, pro co jsem si přišel. Inteligentní romanticko komediální drama, které se vás dotkne a vy se za to nestydíte. Velice mile mě překvapila Lily Collins, která ač mi nijak moc fyzicky nepřitahovala, naprosto si mě omotala kolem prstu. Jestli je na vině charisma, nebo velké herectví, to nevím. A taky musím ocenit podobu Lily Collins a Jennifer Connely. Tu mámu s dcerou jsem jim absolutně věřil. Hrozně příjemný film. 8/10 ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tři romantické příběhy rozvedených táty a mámy a jejich dvou ratolestí v jednom, zajímavě napsané i zrežírované, velice sympaticky obsazené i zahrané, doprovázené většinou dobře vybranými skladbami, se spoustou citací, bohužel i trochou přesládlého kýče a mouder, kterých směrem ke konci přibývá a hlasem samotného Mistra pera Stephena Kinga jako třešničkou na dortu. Myslím, že kdyby mi takhle neočekávaně zavolal, choval bych se podobně jako Rusty. "Ty nejdůležitější věci se říkají nejhůř." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ľahučká, vzťahová romantická drámička s výsledným pozitívnym dojmom. Ono celkovo netreba nad filmom veľa premýšľať, stačí ho nechať voľne plynúť a relaxovať, príjemný pocit sa už dostaví. Pri niektorých scénkach sa však nemôžem ubrániť dojmu istej prvoplánovosti a typických, amerických konzumných prvkov. Najlepšie je to vidno pri konci, kde približne posledná polhodinka je už iba lacná citová vydieračka. Za herecké osadenstvo, dobrú hudbu a výsledný pozitívny dojem však pridávam hviezdu navrch. 70/100 ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama