Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Dle zdejších komentářů jsem se těšil na "alternativní a nezávislou" zábavu, ale bohužel jsem se jí nedočkal. Příběhem mě nijak zvlášť nezaujal a působil na mě až intelektuálně vyumělkovaně a nadneseně. Nemám rozhodně nic proti knižkám a spisovatelům, ale kolem sebe neznám nikoho, kdo by z mladých tolik četl, natož psal? A ve své podstatě je to doják, jen zpracovaný kultivovaně. Nechci moc hanit, protože to není špatný film, ale rozhodně mi nestojí za to ho zopakovat či doporučovat. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Další z takových těch rodinných-drama-propletených-několika generačních a místy vtipných snímků. Tenhle se ale povedl takže se dala lehká ohranost témat odpustit. Povedlo se obsazení, prostředí je příjemné a všechno působí hodně pohodově. Objektivně se nejedná o žádný velkofilm, jak po obsahové stránce, tak z hlediska zpracování. Ale film na mě působil upřímně, realisticky, postavy jsou celkem povahově rozvedené, což zas není tak obvyklé na film, kde je většina postav důležitých pro celkový děj. Je to zkrátka pohodový snímek, (dobře, občas lehce primitivnější) na zasmání (možná na lehké zamyšlení) a pokud od toho nebudete čekat nic víc, tak byste neměli být zklamaní. :) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné. Dokonce až do té míry, že jsem v tomto snímku přijal na milost Jennifer Connelly, kterou nemusím a uvažoval jsem o pěti hvězdičkách. K plnému počtu sice něco málo chybělo, ovšem rozhodně se jedná o velice milý film, citlivě zpracovaný, přičemž důraz je kladen na hlavní, ač sice málo známé, herce, kteří se dočkali dobrého vedení Joshe Boonea a dokázali podat i dobrý herecký výkon, mimo charisma. PS : Logan Lerman vypadá pořád na 15 :D...80% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa naozaj dosť tešil, a po tom ako som videl tie vysoké hodnotenia, moje očakávania vzrástli o to viac. No napokon som tak trochu sklamaný. Základ to malo vynikajúci, a k tomu ešte aj to spisovateľské prostredie, ktoré ma vždy dokáže očariť. Avšak v tomto prípade sa potenciál určite nenaplnil, a nejako to kolísalo počas celej doby. Páčila sa mi však na tom tá otvorená realita príbehu, kde bola Láska vykreslená nielen ako krásna a úprimná emócia, ale zároveň aj ako trpká a trýznivá. Len škoda, že to čo bolo tak skvelo rozbehnuté nejako začalo upadať, a ten koniec môjmu celkovému dojmu tiež akosi nepomohol. Cez príbehy s knihami sa dá vykresliť tak dokonalá metafora a symbolika - a práve to mi v tom celom dosť chýbalo - a veľmi. P.S. komédia to nie je ani náhodou (neviem na čom by sa tam vlastne dalo zasmiať, jedine tak na tej irónii osudu celej Lásky). ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem nečekal. Film mě naprosto dostal, především díky Lily Collins, která mi tu zatím přišla nejvýraznější, než v jakémkoli jejím jiném filmu. Ale zdatně jí sekundují i ostatní, mladí talenti jako Logan Lerman, Nat Wollf a Liana Liberato, i ti zkušenější Greg Kinnear a Jennifer Connelly. Za mě naprostá spokojenost. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama