Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Tváří se to fajn. Jako optimistický průvodce spisovatelskými začátky se sympatickým obsazením (Collins příjemně překvapila, žádná "pouhá tvářička") a několika skvostnými okamžiky (flour hug!). Když se ale nahlédne pod skořápku, nadšení docela dobře opadá. Vše se tak nějak po(d)vědomě zakládá na idylce amerických svátků (smrtící kombo Vánoc a Díkůvzdání), do toho se čas od času vykrade Crazy Stupid Love a nazmar nepřijde ani další řádka "osvědčených" klišé. Co pak Stuck in Love bohužel definitivně zabilo (samozřejmě v mezích, film je to furt kvalitní), byla ta celá propagace Stephena Kinga. Jako jo, taky ho mám rád, ale tohle se nehorázně přepísklo ... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Z polovice hypsterská romantická komédia ( v štýle 500 days of Summer, Spectacular now alebo Perks of beeing Wallflower) a z polovice dojímavá rodinná dráma. A v oboch žánroch skvelá. Postavy sú sympatické a skvelo zahrané , každý vrchol filmu trafí do čierneho a šlape to ako hodinky. Ku koncu to mohlo byť možno menej srdcervúce ale každopádne pre fanúšikov oboch žánrov povinnosť. Občas malý, funkčný feel good film poteší. 9/10 ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už ale byl solidní cílený výplach, nicméně už hodně mimo realitu a tak nějak tu chybí žánr Sci-Fi. Plusy snad jen že se po delší době někde objevila Jennifer Connelly, že výběr její filmové dcery na Lily Collins padl celkem dobře a že herci většinou dobře zahráli, ale to, co se tam dělo, bylo mimo. Fakt mimo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné. Dokonce až do té míry, že jsem v tomto snímku přijal na milost Jennifer Connelly, kterou nemusím a uvažoval jsem o pěti hvězdičkách. K plnému počtu sice něco málo chybělo, ovšem rozhodně se jedná o velice milý film, citlivě zpracovaný, přičemž důraz je kladen na hlavní, ač sice málo známé, herce, kteří se dočkali dobrého vedení Joshe Boonea a dokázali podat i dobrý herecký výkon, mimo charisma. PS : Logan Lerman vypadá pořád na 15 :D...80% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Dle zdejších komentářů jsem se těšil na "alternativní a nezávislou" zábavu, ale bohužel jsem se jí nedočkal. Příběhem mě nijak zvlášť nezaujal a působil na mě až intelektuálně vyumělkovaně a nadneseně. Nemám rozhodně nic proti knižkám a spisovatelům, ale kolem sebe neznám nikoho, kdo by z mladých tolik četl, natož psal? A ve své podstatě je to doják, jen zpracovaný kultivovaně. Nechci moc hanit, protože to není špatný film, ale rozhodně mi nestojí za to ho zopakovat či doporučovat. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno