Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Český neoficiální název dle Tonyho: Mrchy a spisovatelé". Roztomilejší mrchu, než Lily Collins jsem neviděl od Snídaně s Novou, pardon u Tiffanyho. A vůbec koncentrace mrch v tomhle filmu je na velmi vysoké úrovni, myslím, že to bude novodobá Bible feministek, protože jaké bitch tam předvádí Jennifer Connelly a Liana Liberato, to se jentak nevidí. Greg Kinnear hraje svého tradičně utrápeného čtyřicátníka. Špičkově mi to sedlo. 9/10 ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, na ktorý sa chodí do klubu a aj to tam príde tak 10 ľudí, ktorí ale musia odchádzať nadšení. Stuck in Love má srdce aj dušu, dokáže rozosmiať, pohladiť, aj rozosmutniť. Aj keď miestami balancuje na hrane pátosu a klišé, vždy sa to podarí ustáť, aj vďaka perfektným (a sympatickým) hercom. Viac takýchto nezávislých a kvalitných kluboviek! Btw..ten Stephen King sa mohol aj ukázať, ale aj to málo stačilo:) ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Stuck in love je jako šťeňátko zlatého retrívra. Zprvu je to roztomiloučké až běda a vy byste to v jednom kuse tahali za ušiska a strkali tomu pěst do bezzubé chlebárny. Potom to však naroste do velikosti nasteroidovaného telete, začne to srát všude, kam se podívá, a když vám to jednoho dne udělá loužičku vedle postele, tak se mu v tom už neodvážíte vymáchat držku, neboť se děsíte strašlivé odvety. Ale dost vznešené alegorie. Tento snímek přetéká uměle a neuvěřitelně vyhrocenými zvraty. Je to další z dlouhé řady rádoby nezávislých srágor a lízačů kaďáků nejhrubšího zrna, jenž útočí na divákovy city tak vychcaně a prvoplánově, až má chuť se vyzvracet do kapuce spolusedícího v kinosálu. Ale na druhou stranu to byla vskutka milá a zábavná jízda, čas s ní uběhl jako křeček na pervitinu a věřte tomu nebo ne, té slizké skoro dvouhodinovky nelituji. Po zasazení do složitého algoritmu mi vyšly tři hvězdy. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem dostal přesně to, pro co jsem si přišel. Inteligentní romanticko komediální drama, které se vás dotkne a vy se za to nestydíte. Velice mile mě překvapila Lily Collins, která ač mi nijak moc fyzicky nepřitahovala, naprosto si mě omotala kolem prstu. Jestli je na vině charisma, nebo velké herectví, to nevím. A taky musím ocenit podobu Lily Collins a Jennifer Connely. Tu mámu s dcerou jsem jim absolutně věřil. Hrozně příjemný film. 8/10 ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Asi mi to sedlo, že? Upřímně řečeno je to taková ta typická americká nezávislárna s romantickejma prvkama, ale to obsazeni je tak špičkový, až to bolí. Kinnear, Collins, Lerman a Liberato se podle mě fakticky povedli, akorát tu Connelly jsem zrovna moc nemusel (a nesouvisí to s její rolí, spíš mi v ní přišla nemastná neslaná, jako by se ani snažit hrát nechtěla). No ale jinak to bylo špičkově obsazený, víceméně klasicky a dobře napsaný a netlačilo to takříkajíc na pilu, takže to ve výsledku nepůsobí ani tak kýčovitě. No a samozřejmě nesmím zapomenout, že konečně někdo do filmu zakomponoval jednu z nejlíp napsaných písní ever, Between the Bars od Elliota Smithe, a to tak, že to nejenže dávalo smysl, ale hlavně posunulo i příběhovou linku dál. Za což dávám zkrátka jedno nevýznamné plus. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama