Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Hezký, tak hezký, až to bylo skoro nereálný. Ale jestli má nějak vypadat kvalitní doják, tak si ho představuju nějak takhle. Každej člen rodiny byl úplně odlišnej, každej svůj život řešil po svým a každej z nich docílil výsledků. Ať už to byli rozvedení rodiče, dcera, která se bála zamilovat, nebo pro změnu syn, kterej se bál vyznat svý city. Ani to obsazení nemohlo bejt snad lepší, každej tu svoji povahu zahrál naprosto bravurně. Jsem rád za tyhle filmy, protože nabídnou přesně to, co divák tohodle žánru vidět chce. Je škoda, že se takovýhle filmy nedostanou víc do povědomí skrz kina nebo televize. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry je tento film realistický, přece jenom v každé rodině to funguje trochu jinak. Nicméně co se přirozenosti týče, tak nemá v tomto roce prozatím žádnou konkurenci. Podle mě je to velmi chytlavý film, já jsem se rozhodně nenudil, naopak mě donutil, abych popřemítal i o svém životě. Na maximum to není, ta závěrečná čtvrtina filmu mi přišla příliš ´´pro diváky´´, ale své kvality tento film rozhodně má. 75% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, kde jsou momenty, které vás dostanou, ale stejně tak i momenty, za které chcete a budete tvůrce nenávidět. Místy to má náběh na skvělou romantickou komedii moderního ražení, místy je to neskutečná otrava, která se propadá do standardních klišé. Jennifer Connelly je skvělá jako vždy, Lily Collins (jako filmová dcera Jennifer vybrána naprosto skvěle) výborná jako cynička, méně dobrá jako romantická hrdinka. Na Grega Kinneara se rád dívám, podobné filmu mu sedí. Není to nic skvělého, finále je nudně urputné, ale stejně jsem se bavil. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemné. Dokonce až do té míry, že jsem v tomto snímku přijal na milost Jennifer Connelly, kterou nemusím a uvažoval jsem o pěti hvězdičkách. K plnému počtu sice něco málo chybělo, ovšem rozhodně se jedná o velice milý film, citlivě zpracovaný, přičemž důraz je kladen na hlavní, ač sice málo známé, herce, kteří se dočkali dobrého vedení Joshe Boonea a dokázali podat i dobrý herecký výkon, mimo charisma. PS : Logan Lerman vypadá pořád na 15 :D...80% ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem nečekal. Film mě naprosto dostal, především díky Lily Collins, která mi tu zatím přišla nejvýraznější, než v jakémkoli jejím jiném filmu. Ale zdatně jí sekundují i ostatní, mladí talenti jako Logan Lerman, Nat Wollf a Liana Liberato, i ti zkušenější Greg Kinnear a Jennifer Connelly. Za mě naprostá spokojenost. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama