Reklama

Reklama

Brána do záhrobí

(festivalový název)
  • Česko Zombie: Město duchů (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Luisiana 1927: jedné noci přijíždí do zdejšího hotelu skupina mužů a z pokoje č. 36 vyvlečou násilím muže, který je podezřelý z provozování černé magie. Zavlečou ho do sklepení hotelu a tam brutálně ukřižují. Svým činem však způsobí otevření jedné ze sedmi bran pekla, o které se píše v magické knize Eibon. Luisiana 1981: do opuštěného starého hotelu přijíždí mladá žena, která zde hodlá začít nový život. Brzo však zjišťuje, že s hotelem není něco v pořádku... (caligari)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (154)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 5/72☠ Toľko výborných gore efektov , scén a masiek som v jednom filmu ešte nevidel. Mokvajúce mäso je na každom rohu. S tohoto pohľadu je to vyslovene masterpiece (tvár poliata kyselinou ktorá sa pomaly rozleptáva, tarantuly ktoré kúsajú až do mäsa, trhanie prepichovanie očí a ešte mnoho, mnoho viac. ďalšie plus za zakomponovanie Cthulhu mýtu Howarda Philipsa Lovecrafta. Tak ale to je asi s kladov všetko film nemá prakticky žiadny dej scenár o ničom nič sa tam nedeje žiadne zvraty..... to tento film priam utápa tak ako sa to začne tak aj skončí uprostred ničoho.Takže iba *** hviezdy ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak.Další flák z videonasties mám zasebou.A výsledek?Průměrnej horor kde největším kladem je perfektní hudba.Jěště se dá ocenit trochu toho napětí a atmosféry.A co se týče gore efektů-je jich tu poměrně dost.Z toho se pár opravdu povedlo,ale asi na úkor těch zbylých(kterých je většina)-ty byly naprosto odfláklý.Od tohoto filmu jsem nic neočekával,takže mě spíš překvapil,protože jsem čekal,že to bude daleko větší chujovina.Ale i tak na víc jak 3 hvězdy prostě nemá. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Záležitost výhradně pro hororové freaky. Lucio Fulci je úchyl, který se vyžívá ve zdlouhavém a velmi detailním devastování lidského těla. Scénář je jedna velká sbírka zpravidla nelogických a hloupých samoúčelných sekvencí, v nichž laciné a nesmyslné záminky slouží téměř vždy pro více či méně efektní (ale ne efektivní) a značně důsledné zobrazování krvavých a nechutných detailů. Sice se tam skoro pořád "něco děje", ale to bohužel ještě neznamená, že je to zábavné a pochopitelné. Mizerný ústřední hudební motiv a vcelku toporné herecké výkony také zrovna nepotěší. Jistým plusem však určitě je, že se to alespoň netáhne jak smrad, tudíž nuda jako taková moc nehrozí. 50 % ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Pane Fulci, byl jsem fakt v napjatém očekávání, protože hned úvodní scéna s lynčováním jednoho nebožáka v domě byla výborným vtahovákem do příběhu. Ten je ale poměrně rychle degradován a stává se tak plytkým, nezáživným a neuvěřitelně nudným, že se Brána do záhrobí stává otravnou podívanou k dočumkání. Opravdu ztráta času, jen jediná věc, která stojí za zmínku jsou naprosto luxusní gore efekty, kterých tu je požehnaně. A jedná se občas o pěkně bizarní situace ze kterých někomu "lehce" hrkne. Zařazení ve Video Nasties seznamu je spíš k podivu, protože se o nic tak bouřlivě šokujícího nejedná. Slabý kousek. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený (na Fulciho až nečakane) atmosferický kúsok ktorý ma po čase opäť navnadil na made in italia horor. Pekné blondínky, prepálené splatter scénky a podpriemerné herecké výkony. Proste úkážka toho čo asi od tohto ranku očakávať. Neobišlo sa to však bez otravných scén ako donekonečné strielanie zombíkov najskôr xkrát do tela a potom do hlavy a to stále do kola až to diváka štve ako môže byť niekto blbý že si to neuvedomí. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Zombie řádění bylo doděláno až na žádost německých distributorů, protože v Německu filmoví divací po zombie hororech šíleli. (Chatterer)
  • Režisérský sestřih byl v USA promítán v roce 1998. A to jen ve vybraných městech o půlnoci. (Chatterer)

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama