Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1986 trápí malého Joshe Lamberta vidiny podivné staré ženy. Jeho matka Lorraine přivolá na pomoc experta na paranormální jevy Carla, který požádá o pomoc svou spolupracovnici Elise. Ta Joshe zhypnotizuje a i přes jeho varování se pokouší najít zdroj podivných jevů. V komoře v ložnici je ale čímsi nebo kýmsi napadena. Elise Joshově matce oznámí, že její syn má pozoruhodnou vlastnost astrální projekce, kterou se ale kdosi pokouší zneužít. Všichni tři dospělí se shodnou na tom, že bude nejlepší, když nechají Joshe na jeho schopnosti zapomenout. O 25 let později je Elise v Joshově domě za tajuplných okolností zavražděna a nyní dospělý Josh je hlavním podezřelým. Ten se se svými dětmi a manželkou Renai stěhuje dočasně k Lorraine. I v jejím domě se ale začínají dít podivné věci, tajemná stařena se znovu vrací a obyvatelé domu se ocitají ve smrtelném nebezpečí. (Falcon)

(více)

Diskuze

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Martin741

ano a vidim, ze si na to patricne hrdy, no nic, snazil som sa ti dohovorit do duse, ale vidim, ze tvoje komplexy su silnejsie

mimochodom, slovne spojenie "drahy ludoop" si pouzil v dvoch prispevkoch za sebou na dvoch odlisnych ludi, si si toho vedomy? a to ti odpoved na ten druhy prispevok trvala "iba" nieco vyse hodiny (aj ked si bol online). o cechizmoch, ktore pouzivas ani nehovorim. takze skusim to inak, vykasli sa na chvilu na diskusie a chod si nieco precitat, nejaku beletriu, ktoru tak neznasas, mozno by si mal casom slovnu zasobu, s ktorou by si sa zaobisiel aj v diskusii o filmoch, ktore si nevidel...

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

MontyBrogan

Drahy Ludoop. Viem, ze ti moje koniny lezu na nervy, ale jelikoz sa zaujimam o filmy, bohuzial nemozem tvojej poziadavke vyhoviet. Potom by taki normalni a spravni ludia ako ty mali jednoduchy zivot. Ale ako sam iste uznas, zivot je PORIADNY HAJZEL, tak sa musis zmierit s existenciou mentalnych invalidov, debilnych kretenov a zakomplexovanych debilov. No a tuto vzorku populacie reprezentujem ja.

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Martin741

mam pre teba radu, klikni na okienko sledovat nad touto diskusiou, tak aby fajka, ktoru tam teraz mas, zmizla, urob to podobne aj s dalsimi diskusiami, do ktorych sa vtieras aj ked nemas cim prispiet k teme, nasledne zabudni, ze nejake diskusie pre teba existuju a potom sa nad sebou zamysli. ked sa budes stale citit ako zakomplexovany debil, urob to znovu, az kym sa tento stav nezmeni, dovtedy sa nevracaj, dakujem

na příspěvěk reagoval Martin741

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

tak už jsem se na to dodíval ... je to lepší, než první díl a rozhodně lepší než Wanovo letošní V zajetí démonů ... taky sem se na Insidious 2 těšil mnohem víc ... možné spoilery děj byl dobře postavený jenom to střídání času mě trochu blblo .. a jen pro ujištění, že sem to pochopil správně .. Parker za celý svůj život (v převleku za tu dámu v černých svatebních šatech) zavraždil 15 obětí ... pořád mi chybí ten motiv proč byl svou matkou nucen vraždit .. nebo mu prostě ruplo v bedně z toho, jak mu jeho matka mlátila o hlavu to, že se z něho snažila udělat holku a nutila ho nosit dívčí oblečení? a taky další věc .. ten démon v černém oblečení té nevěsty, co posedl Joshe byl Parker bo ta jeho šílená matka?

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

Uživatel movieband smazal svůj příspěvek.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

duckman

jojo už je mám, takže za chvilku du na to.. kamarádka, co na tom byla v kině (viděla i první díl, takže věděla, do čeho jde) mě pravila, že je to prej děsivější, než první díl, tak uvidim, co je na tom pravdy .. 

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

bestlama , Pilda17

tak já si filmy dávám občas v angličtině (třeba Imagianerum od Nightwish,..) a tohle bych taky zvládnul a taky to tak vypadá, že to asi budu koukat v originále, ale tak, co .. mladší  brácha si procvičí angličtinu :D 

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

nevíte, kde bych stáhl titlky k verzi Insidious.Chapter.2.2013.720p.BluRay.800MB.ShAaNiG.com ?

na příspěvěk reagoval Pilda17

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pilda17

Vcera jsem se dival na BlurayRIp .tzun. venku musi byt Bluray, je to neprustrelna logika  :DDD Ma tu linky na PUTLOCKER, coz je file host zadarmo full speedem, ale ceske titulky zatim nejsou precasovane a k dispozici jsou jen anglicke.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

beba789

tomu to nevysvetlíš, je to len nezletilý chudák bez televízora, čo hodnotí (1009) čo nevidel. 

najbližšie mu to ujde a podla nových pravidiel, už to bude na zmazanie účtu. svedkovia sú desiatky ľudí, ale on furt točí o nejakej utkvelej predstave. to je kokot :)

na příspěvěk reagoval Martin741

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

Kurt Russell hlavním padouchem v Rychle a zběsile 8

15.09.2013

Ano, čtete správně, osmý díl. Ještě nedávno se mluvilo o tom, že sedmička, jejíž první klapka padla tento týden, bude posledním dílem série. Jenže těch bezmála 800 milionů dolarů, které utržila… (více)

James Wan – hororový král léta 2013?

James Wan – hororový král léta 2013?

21.11.2012

Pokud o tom nevíte, nejvýdělečnějším filmem roku 2011 byl horor Insidious. Utržil sice v kinech „jen“ 97 milionů dolarů, ale byl pořízen za pouhého 1,5 milionu. Tomu se říká dobře rozjet investice. A… (více)

Reklama

Reklama