Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (506)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Snad o něco povedenější než předchozí Machři, několikrát jsem se dokonce (u)smál, ale stejně to neznamená velkou pochvalu. Jakmile se ve filmu močilo, zvracelo a tak dále, ptal jsem se sám sebe, jestli to mám vážně zapotřebí. Naštěstí se v té břečce občas objevila Salma Hayek, humor nebo jeho náznak (scéna s fotbalem, zraněním a nemocnicí). Ze stovky minut bylo ovšem přinejmenším osmdesát trapných. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená ne tak čistě rodinná komedie, ve které je spousta vtipných scén u kterých jsem se hodně zasmál. Jsou tu i nějaký ty nechutnější scénky, ale není jich tolik. Filmek je bláznivá podívaná a všichni se sem hodili. Najdou se zde i nějaký ty trochu emotivní momenty. Jako další sandlerovka filmek opět nezklamal a já si ho užil. Jediný co tu chybělo je Rob Sch. který byl v jedničce. Příjemná a svěží komedie který dávám 90% :) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová komedie a jedna z poslední stravitelných Sandlerovin na níž bylo vidět, že si jí parta kámošů natočila jen tak pro zábavu. Dvojku si možná natočili taky jen tak pro zábavu, ale místo pohodové atmosféry jsme tentokrát dostali spoustu fekální a dementního humoru s idiotskými postavami, který opravdu pobaví jen ty nejméně náročné Sandlerovy fandy. Přeju jim to, já už ale přece jenom potřebuji ve filmu asi trochu víc než je močící los, spousta zvracení a nulový příběh. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jedničku považuju za neškodnou zábavu u které jsem se nasmál více, než bych měl. Tohle jede ve stejném stejném duchu, bohužel to sráží absence celistvého příběhu a nějakého pořádného záporáka, parta vysokošlkoských fracků kolem uberkokota Taylora Lautnera, Mila Ventimiglii a syna Schwarzenegera mi přišla taková nedomrle zajímavá. Ale co, chlastá se tam, krká se tam, prdí se tam, fuckuje se tam, je tam rekordní koncentrace milfek (zdravím dekolt Salmy Hayek a Mariu Bello, která nebyla od kostýmu roztleskavačky v History of violence víc sexy) jo a menší dárek ode mne, učitelka baletu se jmenuje April Rose (....to the fapcave !). Docela cute je tam i dcera hokejové legendy Waynea Gretzkého. Málem bych zapomněl na špičkový camea, který potěší fandy basketu, wrestlingu a špičkového seriálu Rules of Engagement a hodně mne bavila černošská rodinka "WHAAAAAAAT?!" Koukám, že to celkem vydělalo, bude 3. díl? Já bych si ho celkem i dal, k pivku ideální film. :-) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První Machři byli opravdu fajn komedií s jakýmsi příběhem a minimem WTF momentů. Dvojka to už je bohužel jiný příběh. Tedy abych byl přesný: příběh nemá žádný a trochu mi to připomínalo filmovou koncepci Kameňáku, kdy jsou za sebe nalepeny různé skeče, které v celku vlastně nedávají smysl. Vlastně už samotná první scéna je určitým varováním, že dvojka Machrů rozhodně nebude komedií roku. Pár slibných scének tu bylo (Lautner, policajti, černošká famílie...), ale od Sandlera jsem zkrátka čekal víc. P.S. Opravdu někomu přijde vtipný močící los/sob? ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)
  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)

Reklama

Reklama