Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paulette je zapšklá stará babka žijící sama v paneláku na předměstí Paříže. Důchod má malý, exekuce jí zabavila skoro všechen nábytek, odstřihli jí telefon a ona neví, jak dál. Jednoho večera se stane náhodným svědkem pochybného obchodu. Vidí v tom znamení osudu a rozhodne se, že začne prodávat hašiš. A proč by ne? Paulette byla kdysi cukrářkou. Její smysl pro obchod i kuchařský talent jsou pro ni dostatečnými trumfy, aby našla originální řešení k provozování svého nového „povolání“. Přesto ale není jednoduché stát se ze dne na den dealerem! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (197)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Milá francúzska miestami až "crazy" s dobrými dialógmi a nádherným výkonom pani Lafontovej ... pre mladých asi nič moc (ešte sa nevedia celkom vžiť do toho čo ich čaká, ale nám .. starším babám ... ale nám to už dačo hovorí. :) "Aké je Vaše ctené meno madam ? ... Altzheimer !!!" hihi .. podobných milých dialógov je tam viacej..., scénka prepadnutia dealerov s hračkárskymi zbraňami ... bola bravúrne bláznivá ... :) Slušné štyri b. r. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie mám rád, no to je asi taky jediné co ze země galského kouta nějak snesu, ale tohle se nějak nepovedlo, čekal jsem o dost více a přitom námět a nápad to špatný není, zapšklá bába-hašiš-pařížské předměstí to si říká o parádní komedii při níž se divák zasměje, ale tady se něco nepovedlo. Pár světlejších momentů se ve filmu najde, ale není jich mnoho a zkrátka jsem od toho čekal tak nějak více. Možná mi film nesedl a až ho uvidím znovu, tak svůj názor přehodnotím, ale pro tentokrát za dvě orion hvězdy. ()

Reklama

el.zapikano 

všechny recenze uživatele

Pani na dochodku ma problem vyzit so 600 Eur na mesiac a tak zacne dilovat hasis. Casom vsak zisti, ze zhodnotena surovina sa da predavat s vacsou marzou. Spacecakes od Paulette sa stanu coskoro vyhladavanym artiklom. Neocakavany uspech jej vsak zacina prerastat cez hlavu a zacina sa ozyvat mafia aj policajti. Riesenim je prestahovanie celeho kolacikoveho biznisu do Amsterdamu. Paulette je pohodovy, "rodinny" filmik. (STV2) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Stojí to na tom, že babka je menej podozrivý páchateľ, no dalo sa čakať, že to skončí nejak šťastne, navyše s tými majetkami, ktoré nadobudla, či s tou akciou okolo malého chlapca to zas vtipné nebolo, navyše si myslím, že aj okolo toho kňaza to bol nezmysel. Je to taký jednoduchší film, komédia na mierne pozdvihnutie nálady, ale celkovo veľmi slabá. ()

(Z)denny odpad!

všechny recenze uživatele

BACHA OBSAHUJE SPOILERY!!! Ve svobodném světě, o kterém sní každý utlačovaný důchodce v naší republice, žila jedna paní zabezpečená propracovaným systémem sociálního zabezpečení, a proto vůbec neměla důvod uchylovat se k zoufalému kroku, jako je prodej drog. Jako myšlenka na film to nebylo špatný, ale takovou srágoru, co se frantíkům podařila natočit, aby člověk pohledal. Na spravení žaludku, který jsem u tohoto snímku znechucením málem vyzvracel, jsem si dvakrát pustil Bílou vdovu a bylo hej. Jo a hlavně nevolte komunisty, at´ nedopadneme jak ti chudáci francouzi ()

Galerie (28)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Reklama

Reklama