Reklama

Reklama

Vražedná minulost

Trailer 1

Mladá dívka je vězněm časové smyčky, která se ale ne vždy opakuje stejně. Musí odhalit pravdu, nicméně její činy ovlivňují ji i další osoby. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Byla jsem až překvapená, jakým způsobem zaujímala první třetina. Nápad s časovým zásekem se zdál jako neokoukaný a nevšední, ale bylo jasné, že, kdyby film chtěl dosahovat alespoň k pomyslné dokonalosti, muselo by se na něm pracovat trochu jinak a lépe. Atmosféru se též nepodařilo ideálně navodit, ale uznávám, že něčím mě tento snímek přece jen zaujal. Po jisté době ale tvůrci nastolili klasickou, obávanou béčkovou splétačku, ze které se nelehko jedinec vymotá a neumím si představit, jak jim to do sebe zapadalo na papíře. V určitém momentu už jsem se jen obávala, aby to celé nespadlo ještě níž, než se zpočátku zdálo. Abigail Breslin to tahala, jak se dalo. Nebylo to tak katastrofální, jak jsem čekala. Začíná mi v určitých rysech jejích výkonů zdálky připomínat Chloë Grace Moretz. Je škoda toho zmateného příběhu, kdyby byl pojat trochu stravitelnější formou, bylo by víc co ocenit. I tak to byla uspokojivá projekce. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Nepodarené ľakačky, prekombinovanosť a častá príchuť "rodinného hororu". Ale snaha o originalitu v neoriginálnom bola natoľko intenzívna, že Haunterovi fandím. Ťažko povedať či tvorcovia vyťažili viac z témy ako takej, alebo z množstva podobných filmov, ktorými sa mohli inšpirovať, tak či tak, výsledok ma zaujal. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

ten záver si natali vykradol z kocky a zvyšok tiež pozliepal z iných hororov a thrillerov... ono by to nemuselo byť zlé, dnes sa už predsa nejedná ani tak veľmi o to, byť originálny, ako skôr originálne kombinovať, ale tuto niečo nefunguje - celý čas to má neujasnenú atmosféru: či to má byť rodinný horor pre deti alebo vážnejší kúsok s temnejšími tónmi, to divák nezistí; k tomu ten nepríjemný lacný, digitálny, televízny vizuál tomu tiež nepomáha; škoda, ostalo to niekde na polceste... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAK DLOUHO UŽ JSI PROBUZENÁ…" /// Dům v mlze, časová smyčka, duch… sázka na zajímavou myšlenku, příběh postavenej na otazníkách – pocaď je to v pořádku, dokonce by to mohlo i bavit. Ani nevadí, že to není moc strašidelný. Co (mi) vadí je A.Breslin. Soráč holka, ale ty ten film pohřbíváš víc než kraviny ve scénáři a chybějící rejžovi koule! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistil jsem, že su mrtvej (vod pasu dolů? Tak to nevyřeší ani Abigail…). 2.) Dával jsem hodiny herectví Abigail Breslin. 3.) Thx za titule ,,Ergulis" a ,,AUGE". /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To byla, ale pěkná krávovina. Ze začátku mě to ještě chytlo děj jakž takž zaujal, ale jak se film postupně přehoupnul do druhý poloviny, tak to bylo pořád nudnější a trapnější. Vlastně když se to tak vezme, tak je to jenom tuctová duchařina jakých jsou spousty která se navíc z přibývajícím časem utápěla v čím dál tím větších nelogičnostech. Mno a ten konec... ten to prostě zabil úplně. Darmo mluvit. Chtěl jsem dát aspoň dvě hvězdice, ale tenhle film si je prostě nezaslouží. Je mi líto, ale fakticky ne. Prostě slabota. Netřeba už nic dodávat.15% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Torontu a Brantfordu v Ontáriu v Kanadě. (rafix)
  • Lisa (Abigail Breslin) má na sobě většinu času tričko s britskou hudební skupinou Siouxsie and the Banshees. (Kejf.)
  • V scéne, keď Lisa (Abigail Breslin) otvára skryté dvere od "jaskyne", sa v zámku kľúč nenachádza. V nasledujúcom zábere tam už ale je. (danci7891)

Reklama

Reklama