Reklama

Reklama

P.K. (Aamir Khan) pristáva na Zemi v indickej provincii. Pochádza z planéty podobnej Zemi, ale v určitých oblastiach dosť odlišnej. Hneď zo začiatku mu Zem ukáže svoju drsnejšiu stránku; chudák P.K. je okradnutý o svoj ovládač. Problém je, že len s pomocou neho sa môže dostať späť na domovskú planétu. Pri pátraní po ovládači spoznáva v Dillí Jaggu (Anushka Sharma), ktorá pracuje ako reportérka. P.K. ju začne zaujímať a ona sa rozhodne, že by bol vhodný na interview.
Film zobrazuje strasti mimozemšťana so stretom inej kultúry, náboženstva a spoločenských pravidiel, na aké bol zvyknutý. Tieto stretnutia občas vytvárajú aj komické situácie. (vander19)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (125)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Má to určitý a dosti významný odkaz,ale to, jakým způsobem je to podáno - je mi fakt na hony vzdálené. Zezačátku mě to i celkem bavilo, bylo čemu se smát,ale po polovině jsem byla uondaná a měla pocit, že na to čumím už pět hodin. Ne všechno je pro všechny. Amir Khan je borec, vypadá tedy hodně mladě....aspoň něco. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Aby se mimozemšťan - ve stejném těle jako člověk - mohl vrátit na svou planetu, potřebuje pomoc boha. Ale - kterého? Když je těch náboženství tolik... Zkouší bohy všech náboženství které potká, ale jeho prosby jsou bez odezvy... Tak které je to pravé? Je naprosto zklamán. BohuŽel i křesťané se k němu zachovali tak, že byl jen zmaten... Zajímavý a vtipný film o hledání - k zamyšlení. A shlédnutím snad nic nezkazíš. Ale jako křesťanský ho doporučit nemohu, protože je okolo i spousta věcí, které jsou nedoporučitelné. A jakési poselství film sice nese a on dojde vlastně ke správnému závěru, ale hlavní poselství filmu je spíše - všechny náboženství jsou na prd... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $10,616,104 Tržby Celosvetovo $119,796,000▐ krásne nápadité, trefné a vo svojej uletenosti zábavné, má to výborne vyskladaní nosní príbeh, ktorý dokáže aj emociálne zasiahnuť, ďalšia skvelá práca od Indov /80%/ ()

danliofer 

všechny recenze uživatele

Nejen skvělá pointa, ale i bezvadně zpracovaná, aniž by film jakkoliv rezignoval na běžné bollywoodské standardy, které ovšem ve vícerých bodech převyšuje :-) U filmu jsem se bavila, leč v některých okamžicích jednoho až zamrazilo, když se hlouběji zamyslel, jak to tne do některých choulostivých míst. I by mě zajímalo, jak byl film přijat v samotné Indii. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se mega těšil, protože patří Aamir Khan mezi mé nejoblíbenější herce vůbec a ve všech těch možných žebříčcích Bollywoodských fláků to bývá často nejvýše. A už to bylo asi moc, mimozemšťani, náboženství, tanec, romantika. Fest mi to nesedlo, škoda. Jak se Bratr Bajrangi snažil o náboženskou smířlivost, tohle do víry šilo až nepříjemně moc a to jsem kovaný ateista. 5/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Je to první indický snímek, který v kinech v USA vydělal víc než deset milionů amerických dolarů. (Terva)
  • S filmem byl spojován i indický herec Arshad Warsi. Ten ale později prohlásil, že se nejednalo o oficiální nabídku, a zatímco se veřejně spekulovalo o jeho účasti, připravoval se herec na roli v jiném snímku. (Conspi)
  • Kostýmy, ktoré nosí Aamir Khan vo filme, boli v skutočnosti náhodne pozbierané od verejnosti. (Laslo)

Reklama

Reklama