Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Trisis 

všechny recenze uživatele

No neviem... mne tá malá brzda (hlavná detská predstaviteľka) išla neuveriteľne na nervy, začiatok rozťahaný, zvrat debilne patetický (asi tak vyznel pre podpriemerné herecké výkony, tupý scenár ) a určite by to potrebovalo prestrihať, skrátiť. Keď už ôsmykrát malá dýchavične fučala, "hrajúc" zdesenie - Breathers!!! ani ma nezaujímalo, čo sú vlastne zač. Klišé, klišé, klišé... možno pred dvadsiatimi rokmi by som tunajšie hodnotenie pochopil. Nuda... ani neviem či odpad alebo jedna hviezda... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nedá se upřít snaha o něco nového v tomto žánru, neboť film se vyvíjí směrem, který čekáte, ale dopadne přesně naopak. Celou dobu jsem měl problém, vžít se do děje a chybělo mi to pravé napětí zombáren. Trojice přeživších to herecký dobře dává a kdo ví, jestli se z mladinké herečky nerodí vycházející hvězda. Přežívání v bunkru má setrvačné tempo, které postrádá vyšší obrátky a srdceryvných dialogů se objevuje až moc na můj vkus. Gradování v závěru zastiňuje překvapující obrat, který asi dostane každého. Warnerům chyběly koule, aby tento kousek vypustili v drsnějším kabátu a přitom by to filmu tolik prospělo.......6/10 ()

Reklama

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle. Další z obsáhlé série postapokalyptických filmů s nějakým novým nebezpečným druhem nákazy... Rodinka, pravděpodobně jediná přeživší, se schovává v atomovém krytu bývalé školy před zmutovanými zombíky, kteří je chtějí samozřejmě najít, zabít a sežrat. Roztomilá dcerka je spíše k vzteku a přetrvávající tma na plátně doplňovaná skučení, fňukáním, brečením a ječením mě brzy přestala bavit. Navíc jsem pořád nějak nechápal o co tam vlastně jde... 1*, víc ani náhodou, říkal jsem si. Tak proč nakonec 3*? Na zodpovězení této otázky mi postačí tři slova. Všechno je jinak. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Tak jako místní expert na žánr horor jsem si povinně pustil i tento. Jsem zklamaný. První polovina filmu je výborná. Atmosféra se buduje, postavy mi byly sympatické a jako divák jsem čekal, jak režisér dobře rozehraný snímek vygraduje ve velké finále. To se ovšem nestalo. Tajemno se postupně vytrácí a divákovi je jasné, kdo ´´dýchači´´ vlastně jsou. Konečné akční finále ve stylu ZOMBIE mě zklamalo. Úplný závěr působí amatérským dojmem. Pokud bych příběh režíroval já, držel bych se tajemné atmosféry až do konce a nepřistoupil bych na ZOMBIE mord. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama