Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal, docela parádní postapokalyptický survival. K filmu bych měl pár kritických připomínek, ale abych je vysvětlil, musel bych značně spoilerovat. Proto se spokojím s ne zcela konkrétním povzdechem, že se mi zdá, že ten film s divákem nekomunikuje úplně férově. Výsledkem je nicméně docela svěží a překvapivá, herecky i režijně bezproblémová variace na klasické nákazové / zombíkovské téma, které se zhruba 80 minut času myslím vyplatí věnovat. Po komorně dramatické první polovině se to docela slušně rozjede, až mě to překvapilo. Malá holčička v hlavní roli jinak trochu pije krev, ale dá se to vydržet. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené komorní postapo, jemuž ale čtvrtou hvězdu nadprůměru vydřela až fenomenální Emily Alyn Lind, která sice místy sere dle plánu, ale zaplakala takovým způsobem, že jsem to snad ještě neviděl. Zase snad jednou k filmu dorazilo děcko, které krom protekce disponuje i něčím opravdu navíc. 70% ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Finančne pravdepodobne nenáročný a malý soft horor, ale s celkom fajn pointou. Komornejšie podanie snímku mi nevadí. Práve naopak, práve tie momenty boli vo filme najlepšie. Atmosféra v podzemí postupne hustla, no záver mi prišiel uponáhľaný a zbytočne akčný. Dĺžka filmu je tak akurát, no pri sledovaní sa zdá, že je podstatne dlhší. Otvorený koniec filmu tiež nepomáha, celé to pôsobí akosi neukončene. Otvorené dvierka pre prípadné pokračovanie je však v tomto žánri veľmi časté a čas ukáže , či sa ešte stretneme. 60%. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Tak jako místní expert na žánr horor jsem si povinně pustil i tento. Jsem zklamaný. První polovina filmu je výborná. Atmosféra se buduje, postavy mi byly sympatické a jako divák jsem čekal, jak režisér dobře rozehraný snímek vygraduje ve velké finále. To se ovšem nestalo. Tajemno se postupně vytrácí a divákovi je jasné, kdo ´´dýchači´´ vlastně jsou. Konečné akční finále ve stylu ZOMBIE mě zklamalo. Úplný závěr působí amatérským dojmem. Pokud bych příběh režíroval já, držel bych se tajemné atmosféry až do konce a nepřistoupil bych na ZOMBIE mord. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama