Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatej wolfcop. To sice byla taky chujovina ale ta se aspoň nebrala vážně. Tohle se snaží tvářit zatraceně drsně, ale to je tak všechno. Jako instruktážní video pro Karkulky možná dobrý, ale jako plnohodnotný hororový film to rozhodně neobstojí. Navíc hlavní vlkouš vypadá strašně a působí spíš vtipně. Veškerá akce se odehrává ve tmě takže je piču vidět a kromě toho to má úplně šílenej střih. Karkulky všech zemí spojte se a vyhubte ty chlupatý zmrdy co vylejzaj za ouplňku jak žížaly po dešti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hned od úvodních minut jsem byl přesvědčený, že budu sledovat další „found footage“, tentokrát s kriminální zápletkou. Moc informací jsem o filmu dopředu neměl a tak jsem byl zvědavý, jakýmže směrem se film bude vyvíjet dále. Zmasakrování rodiny slibovalo solidní podívanou a hlavní hrdinka taky nebyla k zahození. Jenže jakmile se začala postupně rozplétat hlavní zápletka, atmosféra místy dost kolísala. Zdlouhavé vyšetřování, záznamy kamer a výslechy totiž trvali na můj vkus zbytečně dlouho a prvotní nadšení začalo pozvolna vyprchávat. Pomalu jsem začal mít strach, že celý film bude jenom o nudném žvanění, ale v koutku duše jsem tajně doufal, že Talan Gwynek tu ještě dostane prostor pro svůj příběh. Sice tomu bylo nakonec trochu jinak, ale tenhle chlapík s divoškou visáží mi byl setsakramentsky sympatický. Bohužel se tvůrci na můj vkus odvázali až moc. Masakr v nemocnici či následné vybíjení policistů ještě ušlo, ale z toho co následovalo, se mi jen protáčely panenky. Jako lusknutím prstů se film změnil v akční naháněnou plnou zběsilého střihu a roztřepané kamery. Presentovaný guláš byl tak zmatený, že jsem dostal několikrát chuť to vypnout. Wer je typickým příkladem, jak se dá pohřbít docela zajímavý nápad. 50% ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé. Síce prelínanie do FF mi veľmi v tomto prípade nesedelo a miestami mi aj "normálny" obraz prišiel dosť rozklepaný, ale budiš. Wer je v podstate novodobým pohľadom na vlčieho muža, ktorý vcelku vyzerá ako človek a jediné čím sa líšie je NADMERNÉ ochlpenie, veľkosť, rýchlosť a sila. Tento pohľad nepokladám za mínus, hoci na mužovi nebolo nič desivé a krvavé scény tiež neboli nič extra. Čo ma mrzí je, že sa film sústreďuje skôr na advokátku a priebeh vyšetrovania - tým mi to pripadá viac ako krimi pátranie - skôr by ma zaujímal pohľad práve na vlčieho muža, jeho život a podobne. Beriem, že tvorcovia to chceli poňať z iného pohľadu, ale na mňa to nejak výnimočne nepôsobilo. Najviac, s čím som však v tomto prípade spokojná je, že som sa pri Wer nenudila. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Byla to taková zkouška. Čekal jsem, že to po pár minutách vypnu, ale nestalo se tak. Není to vyloženě strašný. Má to své momenty, které jsou víc než dobré, ale pak to má mnohem více momentů, které nejsou zas tak dobré, nebo jsou skutečně špatné. Nechápu moc kameru, která se i v normálních situacích chová, jakoby zachytávala found fotage sekvenci. No...potenciál tam byl, film vyloženě nenudil, atmosféru to mělo poměrně slušnou. Jen kdyby to místy nebylo tak hloupé a předvídatelné. ()

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Tontokrát nebudu na W.B. Bella tak přísný, jako u jeho předchozího počinu... Pravdou však je, že první polovina filmu nenabízí téměř nic a když jsem viděl ten úvod s roztřesenou a samozřejmě rozmazanou kamerou, přemýšlel jsem, že to vypnu. No, když se však dočkáme druhé půle snímku, začíná poměrně svižná řežba, kde o krvavé a drtivé útoky není nouze. Škoda jen epileptického střihu, při většině akčních scén. A ještě musím poznamenat, že do role záporáka vybrali velice dobře, ten chlap budil respekt. Pro mě slabší tři hvězdy, ale nebýt stále se opakujících nedostatků(hlavně v akčních scénách), mohlo být určitě lépe. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama