Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 2

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (100)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Na slovenské pomery celkom svižný a herecky nápaditý film bez veľkých ambícií. Mohlo to dopadnúť minimálne o kategóriu lepšie, keby film mal zvlášť kameramana a zvukára. Spôsob one-man-stuff je síce najednoduchší čo sa týka predstavy režiséra do realizácie, no jednoducho každý by mal robiť to, čomu najlepšie rozumie, a veru jeden človek nemôže obsiahnuť také široké spektrum filmárských dovedností. To je najväčšiou slabinou filmu taktiež vedľa ženských hereckých výkonov. Labuda ml. a Palonder sú zo začiatku tiež otravný, ale po pár minútach som si na to zvykol, a začal som sa dobre baviť - v niektorých častiach síce ironicky, ale bavil. Skvelé je, že film využíva z veľkej časti slovenskú hudbu, to ho robí imunným voči amerikanizačnému kopírovaniu, ktorou trpí väčšina malých filmových trhov. Scenár neobsahuje nič výnimočné, stavia na humor a hereckú hravosť hrstky predstaviťeľov. Globálne slabý priemer, lokálne silný nadpriemer. Odvážny počin, ktorý nás má pripraviť na to, že slovenských filmov by sa divák nemal báť. Film SOKOLIAR TOMÁŠ a MUZIKA nás už o tom jednoznačne presvedčili. 40% | SD, SK DD | ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Letní dovolenková atmosféra byla docela fajn. Ale to je tak bohužel to jediné, co může tenhle příběh nabídnout a taky hudbu. Ta taky nebyla marná. Děj je úplně o ničem. Herci se ani nesažili něco hrát, což je docela škoda, protože je tu spousta ingrediencí, které by k tomu přímo posloužily, kdyby je někdo dokázal použít a nenechal je jenom rozplynout ve zbytečnost. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Hm, proč přesně tu je napsáno, že to je muzikál? To mám počítat ty popový skřeky a tu scénu jak skoro zpíval ten jejich přitroublej kamarád? Jinak našlo se tam několik, řekněme, zábavných momentů, ale je to takový slabý. Ono to celkově vypadá, že Paľo Janík, řezník a sedlák v jedné osobě, si půjčil auto a kameru a jal se točit film s rozpočtem v ceně pohonných hmot na cestu do Chorvatska a zpět. Měli tam původně účinkovat dva páry, ale protože otec tohoto díla nechtěl jet v kufru (kde už navíc byla kupa báglů a ještě střecha kabrioletu) musel někdo zůstat doma. Odnesla to Zuzana Norisová, asi patrně proto, že má menší prsa, než Barbora Žilecká. A v plavkách na pláži... no zkrátka každý divácký voko se počítá. Ta kamera byla někdy děsná a v některých záběrech bylo až okaté to svícení. Ale upřímně, po prvních deseti minutách jsem čekal větší katastrofu. Pak jsem si na ty postavy trochu zvykl a bylo to lepší. Všimli jste si mimochodem, že nejzlejší postavou je auty posedlý Marian Labuda (který byl mimochodem výborný)? Nebyl to odpad, navzdory handicapu zápletky, výpravy i zpracování. A dokonce ani nemám potřebu pomlouvat obstojný herecký výkony. ()

Havenohome odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal som. Ale je to odpad. Je to nehorázna nuda. Keby ma tam aspoň niečo urážalo. Aspoň k nejakému vzrušeniu by prišlo. Ale je to len nuda. Ochotníctvo a amatérstvo na všetkých úrovniach. Tvorca patrí k skupine obyvateľstva SR, ktorá si myslí, že natočiť ľahký žánrový film je jednoduché. Je to rovnako ťažké ako natočiť umelecký film. Všetky gagy sú primitívne ako v námetovej polohe, tak aj v prevedení. Jediná skupina, ktorej sa to môže páčiť je asi len Poledňákovej komédiami a Elánom zdecimované publikum. ()

worknroll odpad!

všechny recenze uživatele

největší fail vidim v totální absenci jakýkoli zápletky, což je u filmu docela zásadní ingredience. tenhle film bohužel nemá vůbec žádnej děj, nikam nesměřuje, je to jenom sled zbytečnejch, navíc zoufale nevtipnejch a předvídatelnejch scének, u kterejch cítíte stud a pocit trapnosti. čekáte, kdy už se tam něco stane, ono pořád nic, načež se po půl hodině začnete děsně nudit. rádoby cool scény na vodních skútrech nebo v cool káře, podkreslený votravnym kýčovitym diskem, jsou snad ještě směšnější než scény s rádobyvtipnýma hláškama. nutno říct, že trapnýmu vyznění hlášek výrazně dopomáhá českej dabing (proboha proč?). SPOILER: film završuje kýčovitej a děsně nepravděpodobnej happy-end. norisová (kterou přítel po hádce nechá s kufrem na chodníku a odjede si na dovolenou s kámošema) na něj čeká celá šťastná a dojatá před domem s koupenou další dovolenou, wtf?? fenomenálně krutopřísný rapový video během závěrečnejch titulků ani nemá cenu komentovat. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • Milan (Marián Labuda ml.) nosí vo filme tričko s nápisom MUFUZA. Ide o futbalové mužstvo zložené z hercov, spevákov či bývalých športovcov, ktorého celý názov znie Mužstvo futbalových zázrakov a ktorého členom je aj Labuda ml. (toi-toi)
  • Na začiatku dostane Milan (Marián Labuda ml.) kameňom do hlavy a má tam ranu. V ďalšom priebehu filmu po nej však nie je ani stopy. (toi-toi)
  • „Nedostali jsme žádný scénář. Přišli jsme na plac a řekli nám, že si máme mezi sebou povídat, a když projde kolem Labuda, máme se začít smát," uvedla Zuzana Plačková. (Sufferer)

Reklama

Reklama