Reklama

Reklama

Tak fajn

  • Slovensko Tak fajn
Trailer 1

Obsahy(1)

Tak Fajn je komedie o nepodařené dovolené ve třech v Chorvatsku. Milan se rozhodne požádat svojí přítelkyni Beatu o ruku právě během romantické dovolené u moře. Na tu s nimi nakonec jako křen jede i věčný party živel Miki, který se rozhodne jim romantický výlet a zásnuby zorganizovat. Věci se mu ale pravidelně vymykají z rukou a nic nedopadne tak, jak mělo. Povede se nakonec alespoň žádost o ruku, nebo bude dovolená u moře úplná katastrofa? Atmosféru letní komedie umocňují scenérie Jadranských pláží, záběry plné slunce a hudební hity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (99)

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné, pri sledovaní tejto nehoráznej blbosti som našiel aj zopár pozitív: fajn hudba, letná príjemná atmosféra. Bohužiaľ scenár, námet, kamera, strih.....všetko mi prišlo, akoby to robil niekto, kto nemá žiadnu skúsenosť, a robí to po prvý krát. A tie pokusy o vtip....proste tragédia. (A tak rozmýšlam či tá hudba a letná atmoška si zaslúžia aspoň jednu hviezdu. Asi ani nie, veď ostatné je odpad odpadov....). ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Ale nebylo to špatné. Sice to nemělo žádný děj a bylo to amatérské jak hajzl, ale pěkné ženské, letní pohodička u moře, trošku mě tam sraly ty ohavné cajdáky co se vždycky na plné koule pustily a nebylo nic jiného slyšet a palonder je tu a tam trošku na přes držku, ale labudovci (mladý moc hereckého talentu teda nezdědil, ale je to takový sympatický šotek) a žilecká to zachranují, aj sranda to místy byla. No objektivně je to tak na jednu nebo dvě hvězdy, ale na protest dám čtyři - nechápu totiž, co některé místní jedince na tomhle naprosto nevinném díle tak strašně uráží (ačkoli mě napadá, že pokud na tom někdo byl v kině a dal za to peníze, tak je to docela pochopitelné). ()

Reklama

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Potom čo som videl trailer som čakal rôzne typy zla, ktoré by mohli iba sršať z tohto filmu. Potvrdila sa hnusná kamera a ešte horší strih, taktiež i herecké výkony na úrovni detského divadelného súboru, kde vrchol hrania je afekt a odreptanie textu. Moja predpoveď o lacnej kópií filmu You, Mvne and Dupree sa však nepotvrdila. Film je dlhotrvajúci videoklip s pohľadom na zakryté poprsie hlavnej herečky, ktorá na môj podiv sa asi jediná ako tak snaží. Napriek tomu je film dopozerateľný aj bez vážnejšieho utrpenia, i keď časť mozgových buniek spácha harakiri. Film je jednoduchý a stupídny, no svojim spôsobom milý. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem svést na YouTube, že mi do cesty přihrálo volnou kopii tohohle gurmánského zážitku, ale když procházím videa týkající se Babovřesk, co můžu čekat. Sotva jsem si ověřil hodnocení Tak fajn na ČSFD, měl jsem o dnešním programu jasno. Ze slovenské kinematografie jsem totiž viděl tak možná Obchod na korze a mohl bych aspoň v klidu říct, že jsem viděl dva nejextrémnější slovenské filmy co se týče kvality. Ihned po kliknutí na tlačítko play a nastavení oslnivého rozlišení 720p jsem poznal, že mám tu čest s opravdovou lahůdkou. Během prvních šesti minut jsem zpozoroval neuvěřitelný pokles v kvalitě. Vzhledem k tomu, že už na počátku byla nulová asi jako znalosti angličtiny průměrného studenta učňáku (opravdu vím, o čem mluvím), je obtížné si tak nějak udělat představu, kam nadále klesala. Herecký ansámbl se snaží, co může, aby Slovensku udělal co největší ostudu (všechny své slovenské známé tímto oficiálně vyzývám k emigraci... do Polska), mladý Labuda se chová jako totální trotl. Barbora Žilecká má možná pěkné nohy (a vůbec všechno), ale tím jsou veškeré klady hereckého osazenstva vyčerpány. Scénář nemá žádnou gradaci, po celou dobu vysedávají tři kreténi na pláži nebo po hospodách. Občas je sice fajn podívat se na film, kde se lidi nehádají, ale scénář je impotentní jako Evropská unie při ukrajinské krizi, protože za celou tu hodinu a půl se tady nestane prakticky nic zásadního. Ke konci se objeví náznak rozuzlení, ale celkovou sterilitu to narušit nedokáže. Nicméně druhým drobným kladem filmu je alespoň to, že na rozdíl od tematicky podobných, ale neskutečně tupých Účastníků zájezdu tady nejde o to, aby si dotyční zašukali. Za zmínku stojí taktéž skvostný zvuk, který mi připomněl naše video ze zájezdu do Itálie, kde muzika řve na plné kule, ale mluvené slovo nejde skoro vůbec slyšet. Nafackuj si, debile zvukařský. (930., 7. V. 2014) ()

Brunsvik odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší slovenský "film" po 89.tom. Zvrátená reklama na zlý vkus. Toto už prekračuje aj neuveriteľnú tuposť súčasnej slovenskej seriálovej tvorby minimálne tým, že to nemá žiaden náznak konfliktu či dramatickej situácie. Iba znôšku vývarových letných hitov na čele s príšernou Cmoríkovou titulnou grckou. Nechápem, ako toto fiasko mohlo mať po prvom premietacom víkende viac ako 5000 divákov návštevnosť. Jediné vysvetlenie je to, že slovenskí diváci už úplne stratili súdnosť, rozum aj cit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (10)

  • V scéne, keď Beáta (Barbora Žilecká) spadne z lode, má na sebe iba plavky. Keď však vylieza na loď, má na seba sieťkované šaty. (toi-toi)
  • Pavol Janík ml. sa podieľal na filme ako režisér, scenárista a aj ako kameraman. (harryy)
  • „Nedostali jsme žádný scénář. Přišli jsme na plac a řekli nám, že si máme mezi sebou povídat, a když projde kolem Labuda, máme se začít smát," uvedla Zuzana Plačková. (Sufferer)

Reklama

Reklama