Reklama

Reklama

Balerína

  • Francie Ballerina (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film vypráví příběh Félicie, mladé osiřelé dívky, jejíž největší vášní je tanec. S pomocí svého nejlepšího přítele Victora se jí podaří uprchnout ze sirotčince a vydat se na dlouhou cestu do Paříže, kde na ni čeká mnoho nelehkých úkolů a zajímavých setkání. Zábavný a dojemný film o přátelství, sebedůvěře a rodinných poutech. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 12

Recenze (108)

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Nepozeratelne, sorry. Komplet prenesene modely/mimika/uskrny/povahy... z inych 100 rovnakych rozpravok. Nic osobne, nic svojske, proste copy/paste. Keby to bola prva rozpravka z tejto kategorie, tak je to fajn - a pacit sa bude hocikomu, kto v tom nespozna tu formalnu a obsahovu schemu z inych. Ale takto, po zhliadnuti inych, je to zial zbuchane narychlo, este aj povahy figurok. Nemozem inak ako ODPAD, pretoze som to musel po 15 minutach stopnut a zmazat. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Obvykle tyhle pohádky na jedno použití neřeším, ale tahle si zaslouží svůj vlastní komentář, neboť to bylo mimořádně debilní. Naprosto tupoučký scénář, který působí, že ho dávala dohromady dvanáctiletá holka - příšerný dialogy, nesmyslný (a hlavně naprosto bezpříčinný) chování postav. K tomu naprosto otřesná animace všech pohyblivých předmětů (lidí, zvířat), pohyby balerín podivně těžkopádné a gumové - taková hopsající polínka na přílož. Od příběhu jsem nic zázračného neočekávala, na druhou stranu jsem doufala v dobře odsýpající vizuálně přitažlivou blbinku, místo toho jsem dostala podivně amatérsky zpracovanou nudu a naprostou debilitu. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Krásné, milé a půvabné, byť pohádkově naivní. Sen každé malé holčičky v touze po špičkových piškotkách, se rozplyne jak pára nad hrncem okolo 12 roku života, když v nich započne trénovat.  Neb v tomto případě více než kdy jindy platí, že krása (pohybu) bolí.  Pěkně postavený příběh, který místy dosti rušivě kazila naprosto nevhodná hudba. Proč nenechali tvůrci zaznít nádherné melodie např. z Louskáčka je mi záhadou. Za mne 85%. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Někdy se v životě musíte hodně otáčet aby jste dosáhli svého snu! Baletní Karate kid potkává modermo! Nemám slov.... dokonalé, vtipné, veselé akční... nenucené a Nédisney-afektivní z perfektní choreografii, hudbou, postavami, dějem.. a pihatou zrzečkou v hlavní roli.... nářezné kreslené překvapení tohoto roku. BraVO! ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Snímek, který není určen pro starší publikum, držící se klasického "splněný dětský sen" tématu, s přehnaně dramatickým koncem, avšak velmi krásně, barevně a výborně hudebně zpracován. Kamera, střih, výrazy, nápady, vše sedí. Děckám se určitě musí líbit. Mít tak 10 let a být holka, možná začnu i baletit. Pěkné, velmi :-) 75 % ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Příběh se odehrává někdy v letech 1887–1889 v době výstavby Eiffelovy věže, protože v několika záběrech je vidět pouze rozestavěné torzo. (noelcoward73)
  • Vo filme má Socha slobody zelenú farbu už počas stavby. V skutočnosti je však vyrobená z bronzu a ozelenela až po čase, vplyvom oxidácie. (Astonko)

Reklama

Reklama