Reklama

Reklama

Balerína

  • Francie Ballerina (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Film vypráví příběh Félicie, mladé osiřelé dívky, jejíž největší vášní je tanec. S pomocí svého nejlepšího přítele Victora se jí podaří uprchnout ze sirotčince a vydat se na dlouhou cestu do Paříže, kde na ni čeká mnoho nelehkých úkolů a zajímavých setkání. Zábavný a dojemný film o přátelství, sebedůvěře a rodinných poutech. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 12

Recenze (108)

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v televizi. Z názvu filmu by se zdálo, že je film pro holky,  ale je pro všechny. Pěkná kresba, slušná hudba. Jednoduchý ale dobře vyprávěný příběh. Děti kterým nebyly do života dobře rozdány karty si chtějí splnit svůj velký sen. Jen cesta nemusí být jednoduchá. Poučný film o tom, že tvrdou píli a s talentem se svůj sen dokáží lidé splnit. Ti co jen dřou utřou. Akční závěr trochu zbytečný. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle animák mě nečekaně mile překvapil. Pouštěla jsem si ho pouze za účelem slyšet dabing Elle Fanning, ale nakonec jsem se nechala unést. Je to příjemný hezký snímek s - musím vyzdvyhnout - velice krásnou animací. Postavy byly na tomto filmu určitě to hlavní, co mě oslovilo. Protože když se vezme v potaz celkový děj, tak to je bohužel už jaksi tak trochu to klišé. Každopádně jde o mladou osiřelou dívku, která by velice ráda dosáhla svého snu. Bohužel se jí ale nedaří, protože je chudá, bez rodičů a v životě má holt smůlu uplně ve všem. Ale i přes to všechno si nakonec cestu ke svému snu najde, a k tomu jí dopomůže osoba, která pro ni ve finále bude znamenat daleko víc, než ten samotný sen. - "Touch the sky." ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Téma plnenia detských snov a prostredie historického Paríža, kde sa táto rozprávočka odohrávala, sa mi celkom pozdávali. Len škoda, že je to robené čisto pre detské publikum, a tak to celé pôsobí až príliš naivne a miestami veľmi absurdné, resp. hlúpe. Napriek peknému vizuálu, ktorý sa môže rovnať americkým animákom, a spomínaných predností však tomu chýbala ešte jedna dôležitá vec - a síce dôvtip, ktorý je pre mňa osobne pri animovanej tvorbe dosť dôležitý. Takže tak. 3* ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Animák ktorý ma príbehom ani témou nezaujal. Klasická šablóna chudobného dievčaťa ktoré sa vypracuje na vrchol. Pre dievčatká ktoré sú v období pobláznenia baletom (s takým jedným som to čírou náhodou pozeral) je to vrchol kinematografie... Ja som to pretrpel ona pretancovala, no aj horšie som už zvládol. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Nepozeratelne, sorry. Komplet prenesene modely/mimika/uskrny/povahy... z inych 100 rovnakych rozpravok. Nic osobne, nic svojske, proste copy/paste. Keby to bola prva rozpravka z tejto kategorie, tak je to fajn - a pacit sa bude hocikomu, kto v tom nespozna tu formalnu a obsahovu schemu z inych. Ale takto, po zhliadnuti inych, je to zial zbuchane narychlo, este aj povahy figurok. Nemozem inak ako ODPAD, pretoze som to musel po 15 minutach stopnut a zmazat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • První taneční scénou v Národní pařížské opeře je P. I. Čajkovského „Labutí jezero“. Následně se zkouší klasický vánoční příběh „Louskáček“ stejného skladatele. (noelcoward73)
  • Vo filme má Socha slobody zelenú farbu už počas stavby. V skutočnosti je však vyrobená z bronzu a ozelenela až po čase, vplyvom oxidácie. (Astonko)

Reklama

Reklama