Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak pro mě je to trošku nadprůměrný filmek, kterému vévodí Affleck, který zahrál záporáka fakt uvěřitelně. Gemma je zde spíš na okrasu a prostor tu moc nemá. Timberlake takový průměr. Co se týče příběhu, tak je vše jako v podobných žánrovkách a ani žádné překvápko na konci. Film to není špatný, jen mu chybí víc šťávy a svižnosti. Za mě 65% :) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je opravdu hra na hraně. Nebo spíš tanec na hraně mezi jednou hvězdou a odpadem. Ono co se dá udělit, když tu máme nudný, unylý, za každou cenu cool film s takovými úžasnými herci jako božský Džastin Duvenblejt a jeho kolega Ben Cucflek. Rozklepaná kamera pak zabíjí úplně všechno (naprosto souhlasím s tím co napsal Enšpígl) Ale to je už jenom třešnička na zkaženým dortu. Příběh nikam negraduje postavy jsou otravný. Snad jenom scéna s krokodýli měla šťávu. No ať nežeru nebudu ještě tak zlej a pálím tomu 15% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné a nič také, čo by stálo za to pamätať si dlhšie ako hodinu. Klasická taškarica zo sveta gamblingu, alebo tiež o tom, ako precikať veľkého precikávača. Chcelo to len nejaký super nápad ohľadom finty. V tomto prípade to bolo veľmi šedivé, úplatky a úplatky... Slabší priemer. 55/100 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake dostane příležitost pracovat pro bosse Bena Afflecka, který má pod palcem on-line internetové hry. Ovšem po nějaké době Justin zjistí, že Ben s ním má úplně jiné plány. Jako celkem zajímavý nápad, Justin zahrál v pohodě, Ben byl v roli záporáka úžasnej. Ale bylo to takové... no prostě člověk se u toho až tolik nebavil, dalo se to natočit lépe. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,316,646Tržby Celosvetovo $62,675,095Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,223,022Tržby za predaj DVD v USA $3,687,527║ skôr film na hrane, no Ben Affleck ako Batman, no sakra, tu zas potvrdzuje že svoju povrchnú hereckú etudu úplne ešte nezahodil, taký slizolín, dejovo to ide v podobných šlapajách ako 21: Oko berie ale z ďaleka to nemá patričnú údernosť, akcia skoro žiadna, nápaditosť minimálna, dosť taká nešťastná rutina, ktorá sa snažila byť niečim viac a nakoniec z drsného filmu vznikla taká ničím zvláštna rozprávočka /videl v kine: 50%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno