Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ten film měl nakročeno ke čtyřce (tím myslím ****). Poměrně pěkně vypadal i zněl, dělo se v něm něco neobvyklého, ačkoliv ne nečekaného (a to nejen díky vševyžvaňujícím trailerům), odsýpalo to, a věřím, že Justin je lepší herec než zpěvák. Gemma tak nějak byla a Ben si sem zašel zahrát, protože ho asi prostě baví být "drezurován" a ne jen sám drezurovat. Navíc neměl moc složitou roli a peníze se na nějaký svůj projekt vždycky hodí a to i oscarovému režiséru nebo spoluscénáristovi, no ne? ~ Ten film by si fakt ty **** i zasloužil, nebýt toho, že to celé ve výsledku působí trochu jednodušem, např. jednoduchý vstup do hry z obou stran a takové zjednodušeně urychlené rozpředení a finále. Navíc jsem se moc nevcítil do světa "kde se gambling šíří jako lavina" (před snad tisíciletím jsem si naposledy vsadil asi Sportku) a nějaké Texasy, Pokery a rulety jsou mi zcela ukradené a mému chápání na hony vzdálené - narážky a výrazivo z karetních her tohoto typu jsem tak prostě nepobíral. ~ To podle mě ale nic nemění na tom, že tenhle film JE pro kina. Na DVD-only je ho škoda, není to nic, co by bylo nutné vidět v IMAXU (kdyby se to tam dávalo), ale prostě jednoduché podívání se na lehký nenáročný thriller je to prostě dobré. Nic víc, nic míň. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nabubrelá ukecaná prefiltrovaná žánrovka so žiarivo farebným digitálom, ktorý opíja rožkom a odvádza pozornosť od chabej inteligencie béčka, ktoré klesá ku dnu rýchlejšie ako deravá jachta v cene 2 $ Million dolárov. Nefunkčné vo všetkých ohľadoch, o kávičkárskom herectve hlavných predstaviteľov nehovoriac. Ďalší zbytočný film. 20% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Filmy s pokerovou zápletkou sú pre mňa zaujímavé. Avšak tu sa poker, teda ten internetový, rieši v podstate len v samotnom úvode. Určite poznáte spôsob prepravy práve zakúpenej rybičky z akvaristiky. Malý sáčok, trocha vody a vyjukaný nákup. No a Hra na hraně je ako veľký pytel na odpady, ktorý má v sebe obsah spomínaného sáčku. Teda veľmi skromný obsah zabalený do nadrozmerného obalu, ktorý sa snaží navodiť falošný dojem veľkoleposti. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Naprosto neurážející zakončení léta. Runner Runner je švihácká podívaná, ke které obrovsky sedne baby-face sympaťák Timberlake a neomalený záporák Affleck, ale schází jí víc napětí. Je velmi fajn, že Affleck není ani na vteřinu laciný zloduch s ďábelským smíchem a ospravedlnění jeho zločinů je v mnoha bodech vlastně dost pochopitelné, ale filmu to bere vítr z plachet. Když by se mělo v poslední půlhodině gradovat, o osudy postav už není velký zájem a trochu matný climax dojem rozhodně nezlepší. Jako odpočinkový film na jedno odpoledne, proč ne, Timberlake dokáže utáhnout vlastní film, Gemma je sexy a Affleck nebude špatný Batman, ale to je i na podzimní devadesátiminutový thriller trochu málo. 65% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka. Byť v scenári menej slovies (joke) a s trošku lepším castingom, by to bolo samozrejme o niečom inom, ale sledovať to nebolí a občas v afekte zvážite aj nejaký ten cíp ďalšej hviezdy navyše. A ak nie, aspoň sa môžete hlbšie zamyslieť nad významom scény, keď Affleck s Timberlakeom sedia na jachte, riešia pravdepodobnosť a čistou náhodou sa zhodnú na výsledku 4% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)
  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama