Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já tenhle pokleslý humor miluji a bavil jsem se nadmíru dobře. Už v samotném Jackass patřily scénky s dědouškem Irvingem k tomu vůbec nejlepšímu. Ten malej harant také nemá chybku. Poslední taneční vystoupení je parádní. V průběhu celé stopáže se střídají scénky dobré s perfektními. Když nepočítám vatu mezi nimi, která netrvá dlouho, tak nelze najít jedinou chybičku. Dlouho jsem se u ničeho tolik nenasmál. Knoxvillovi tohle sedí a já mu moc děkuji za prodloužení života. Tak proč nedát 5*, že? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie je to vtipné tak, ako som čakal. Je to sledka podpriemerných skečov skrytej kamery, boratovské výstupy ( s ktorých možno pôvodne čerpal aj samotný kazašský veľmajster reportér ). Čisto čiste ide o výplach, kde sa zašlo občas ďalej ako ďaleko ( záverečný výstup malého fagana na promenáde malých ´´missiek´´ ). Ale prečo nie? ()

Reklama

Abes 

všechny recenze uživatele

Někdy hloupoučké, někdy trapné, a to především snahou budovat příběh. To že se nějaký příběh snaží vyprávět nahodilým občanům je v pořádku a funguje to, ale že se snaží vyprávět příběh i divákovi, to strašně vyrušuje. Jednou zafungují vydařené frky, jindy pobaví zámořská mentalita ale to důležité je, že se člověk baví skoro furt. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Achjo, poslední dobou se vůbec neumím trefovat do filmů. Tohle jsem vydržel jen do poloviny a pak jsem to vypnul, nedalo se to. Jackass scénky mě občas baví, občas iritují, tady jsem doufal, že půjde o seriózně pojatou komedii a né směsku otravných scén s otravným dědkem, který je navíc dost katastrofálně namaskovaný. Odpaaaaaad..... ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville, ač ho mám celkem rád, v tomto filmu jako starej dědek nepředvádí ale vůbec nic světobornýho, natož vtipnýho. Je teda pravda, že nejsem fanda Jackass, ale tento film mě nudil tak moc, že už ani nechci nikdy znovu dokoukat konec, kterej jsem prospal...10% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama