Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se mi líbí koncept celého filmu a mám slabost i pro ten teen humor, který Jackass umí na jedničku, tak hodnotím průměrně. Podobně mě také zaujal nápad vzít do takového pranku lidi z ulice a zahrát si s kamerami tak trochu na big brothera. Podobných epic failů má internetová scéna youtube už pěknou řádku, ale udělat z toho film snad ještě nikdy nikoho nenapadlo - a to se cení. Johnny Knoxville se svými bizarními improvizacemi přímo před filmovým štábem pobaví, ale nenadchne. V pár scénách se jako vždy u Jackass trochu zhrozíte a otočí se vám žaludek. Skvělým tahounem filmu je dle mého soudu malý klučina, který se v životě rozhodně neztratí. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Že zrovna tahle blbost bude můj 800. komentář v pořadí, to bych si nikdy nepomyslel. No, co už. Samozřejmě, že jsem čekal klasické Jackass scény a ne road movie. Některé pasáže byly vtipné, i když abych nepřeháněl - byly úsměvné, ale většina spíše blafání o ničem a o nudnost a trapnost rozhodně nouze nebyla. Po 60-ti minutách jsem to vypnul. 40% ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak tohle se tentokrát Jackass povedlo. Hlavně kvůli tomu, že tam nejsou ty totální nechuťárny, ale pěkně skrytou kamerou zachycený úchylárny. Dělání si srandy z lidí je to, co se mi na Jackass dycky líbilo nejvíc, takže si to zaslouží vyšší hodnocení, než všechny předchozí Jackass počiny. Takhle má vypadat správná drsná skrytá kamera, né ty suchárny, co vidíváme v televizi... K dobru je tam i to, že to má docela i nějakej děj. A ten kluk se taky pěkně zapojil... ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $102,003,019Tržby Celosvetovo $151,831,537Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,184,371 //počet predaných kusov 541,314Tržby za predaj DVD v USA $12,782,766 //počet predaných kusov 632,932║ ide sa po vzore Borata, robiť si z ľudí prdel ale tu to je minimálne funkčné teda skôr úplne mimózne /10%/ ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Já mám tu jackassáckou bandu rád. Člověk potřebuje jako sůl tu a tam se na dvě hodiny zřeknout dobrých mravů, klesnout svým léty pilovaným vkusem na to nejhlubší dno a vzápětí se dávit smíchy nad zábavou tak pokleslou, že ho ještě týden pronásleduje mučivý stud nad stupněm vlastní dekadence. Ovšem Bad Grandpa je jiné kafe. Chlapci se rozhodli vehnat své epizodní skopičiny do jakéhosi příběhové rámce, ale výsledek je bolestivě nefunkční sranec. Samozřejmě několik scének zajiskří vtipem, ale ona snaha udělat z toho regulérní film s regulérní příběhovou linií a regulérními hereckými výkony se rovná snaze uplácat bábovičku z řídké ranní stolice Davea Englanda. K tomu všemu se ta drhnoucí příběhová linie neštítí srdceryvného hovnaření, za které by se nemusel stydět kdejaký německý hnůj od Rosamunde Pilcher. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama