Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (5)

Continuum (2012) 

Cestování v čase, paradoxy a já nevím co všechno. V první řadě se Continuum prezenzovalo jako celkem sympatický akční sci-fi béčko, které si bere nejlepší věci v rámci celého žánru. Herci jsou fajn, akce tu je dost, občas to je krvavější. Věčná škoda, že ty nejlepší nápady si tvůrci vystříleli během první série a od dvojky jde kvalita (a smysl) rapidně dolů. Ve trojce a čtyřce už nedává smysl vůbec nic a raději jsem to chtěl jen přežít a vidět jak to celé skončí. ()

Season 1 (2012) (S01) 

Takový sci-fi béčko, které nedává moc smysl, nemá moc dobrý triky, herce ani postavy, ale stále se něco děje a divák nemá čas se nudit. Uvidíme co dál... ()

Season 2 (2013) (S02) 

Šílená bramboračka. K tomu zkyslá, 14 dní zapomenutá v sluníčku. První Continuum ještě šlo, solidně míchalo prvky sci-fi s klasickým detektivním seriálem. Ve dvojce se už ale zvrtlo. Víc postav, víc nesmyslů, víc vaty, mnohem víc nudy. ()

Season 3 (2014) (S03) 

Totální scénáristická fraška od začátku do konce. Nikdo očividně nevěděl jak jít dál, tak všechno hodili do mixéru a vyšla z toho třetí řada. Contiuum byl i v první řadě (a svý nejlepší formě) béčkový seriál, ale tohle je peklo. ()

Reklama

Season 4 (2015) (S04) 

Čtvrtá epizoda je asi nejpovedenější díl celého seriálu a (trochu nefér) zlepšuje průměrné hodnocení poslední řady, která jinak nedává vůbec smysl a není vůbec zábavná nebo zajímavá. ()

Reklama

Reklama