Reklama

Reklama

Po stopách Marsupilamiho

  • Česko Hurááá do džungle! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Reportér Dan Geraldo (Alain Chabat) přijíždí do Palombie, aby zde získal námět pro svoji exkluzivní reportáž. Spolu s poněkud bláznivým průvodcem Pablitem (Jamel Debbouze) se vydají na dobrodružní cestu, na které je čeká jedno překvapení za druhým. Tím největším bude mýtické žluté zvířátko s dlouhým ocasem – Marsupilami. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (59)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem komediálně-parodickou nahláškovanou stupidní pecku, ale výsledek mi přijde jako hloupé béčko bez ambicí. Provedení celkem odfláklé, hláškuje se zde co 5 sekund, ale zasmál jsem se u každého desátého vtipu, a to je asi problém. Nápad šílený, naháněčka padesáti lidí a jednoho pokémona v džungli, ale celé je to takové strašně neforemné, nezábavné a nijaké. Na jednu stranu chce film reálně rozjet příběh a na druhou stranu tady někdy solí neskutečně hloupé fóry. Kdyby se držel jen druhé zmíněné cesty, asi bych se u něj uvolnil a bavil víc, takhle je to takový divný mišmaš. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Doufám, že můj oblíbenec Chabat neztrácí dech, protože proti jeho Majstrštykům RRRrrr a Asterixovi a Kleopatře je to opravdu citelně slabší. Ale abych parafrázoval dr. Sheldona Coopera: "Chabat je jako pizza, dokonce i ty horší jsou pořád pětihvězdičkové." .... první cca čtvrtina mě vystrašila, protože byla opravdu slabá, pak se to začalo vzmáhat a zhruba v polovině film gradoval i co do chabatovského humoru a mě se dost ulevilo. Zamrzelo mě pár fórků poněkud kopírujících předchozí díla, ale o fůru víc dalších mě famózně pobavilo. Takže 88 % dávám coby skalní fanda režiséra. Pro lidi, kteří tento humor nemusejí, to paradoxně může být stravitelnější dílko. Mě tomu chyběla ortodoxie chabativismu, kterou se pyšní RRRrrr. ()

Reklama

hábič 

všechny recenze uživatele

Příjemná, rodinná, dobrodružná podívaná s roztomilým žlutým zvířátkem. Mám rád styl humoru režiséra Alaina Chabata a v tomto filmu je jeho rukopis dosti znát - viz scény Celine Dion, prezentace věštby jako kino nebo scéna s čivavou, která podle mě možná byla už trošku přes rámec a mohl si jí režisér odpustit, vzhledem k tomu že se jedná o rodinný film. Za normálních okolností bych dal hvězdičky čtyři ale pátou přidávám za velmi povedenou animaci Marsupilamiho a výkon Jamela Debbouze, pro kterého mám prostě slabost. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Juuu, takový hezký zvířátko ten Marsupilami=) A jůůů, tolik skvělých hlášek zde. A jůůůů, hudba ve filmu skvělá. A jůůůůůůůů, jak mě dokáže taková blbůstka skvěle navnadit a potěšit, stačí pár parodických narážek, pár vtipných hlášek typu "Strom pokácí dřevorubce či ve 12:20 bude 17:43". A na závěr: "Hu, ha, huuha..." =D ()

Joker7 

všechny recenze uživatele

Je až k nevíře, jak dokáže taková pitomost při správném rozpoložení pobavit! Francouzským komediím jsem dlouho nemohl přijít na chuť, ale poslední dobou začínám měnit názor. Když se sejde nálada, správná volba filmu a láhev dobrého Bordeaux, je o příjemný večer postaráno. Tolik hlášek, výborný Jamel Debbouze (nechápu, jak dokáže hrát a hlavně tak "akčně" pouze s jednou funkčí rukou!) a neskutečná sranda u scén s Páji. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Jedná sa o zfilmovanie komiksu "Marsupilami" od belgického autora André Franquin. (Scraffy)
  • Ačkoliv se jedná o francouzský film, natáčení probíhalo v Belgii a Mexiku. (Terva)
  • Jedná se o takzvané Animatoin-live-action, kresléný film prokládaný živou akcí. (Terva)

Reklama

Reklama