Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

anais 

všechny recenze uživatele

Tělo člověka je jako schránka na poklady. Každá má jiný tvar, a každá skrývá něco jiného. A pro každého má ten který poklad zcela jiný význam. Teddy Bear je film o nutnosti nahlížet na člověka z více úhlů. O složitosti hledání vlastního místa a štěstí. A přitom je to naprosto jednoduchý film, žádné umění. Jen se na to hezky dívá... ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Obrovský Dennis sa snaží nájsť lásku svojho života, pri tom mu v tom bráni, jeho plachosť a drbnutá, zároveň aj ním posadnutá matka. Je to pomalé a keď sa to začne dramaticky rozbiehať, je už aj koniec. Neužil som si to, len som hodinu a pól čumel na sympatického kulturistu, pár malých aziatiek a na nie najlepšiu matku roka, ktorá by si zaslúžila za svoju povahu, kľačať na hrachu v kúte minimálne doživotne. Príjemný film, s jednoduchým námetom a sympatickými nehercami. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem měl jedno veliké, až skoro obrovské dilema. Dívat se na čutálisty a nebo si pustit tento film? Zvolil jsem variantu B a teď už vím, že jsem udělal velmi dobře. Mazel v podání Kima Kolda měří něco kolem dvou metrů a odhadem váží něco kolem 120 kg. Záda má jako přistávací dráhu na letadla, sílu jako býk, jen s tou svoji maličkatou, uřvanou vlastní mámou, s tou si chudák nějak neví rady. Místo soutěže do Německa, o které svojí matičce zalže, odlétá do Thajska, s pevným odhodláním najít si tu vysněnou ženu, která by ho doprovázela životem, což samo o sobě v téhle zemi není žádný problém, jen to chce najít takovou, se kterou by tomuhle dřevorubci, se srdcem na dlani, bylo opravdu dobře. Velmi slušné čtyři hvězdy s přihlédnutím k již zmíněné muskulatuře hlavního hrdiny, hudbě a také k celkovému vyznění snímku, které je velmi přirozené a nenucené. Je to taková variace na podobný severský film Číňan, s poněkud jiným koncem. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Trochu som sa obávala, čo sa z tohto filmu vykľuje keďže ten hrozný plagát k nemu vyzerá ako z dokumentu o kulturistike, ale nakoniec to bola milá, komorná dráma. Príbeh matkinho maznáčika bol podaný až príliš reálne a Kim Kold v roli prihlúpleho bodybuildera veľmi sympatický. Jediné čo mi trochu prekážalo bola roztrasená kamera. Pripadalo mi, ako by to natáčali po alkoholickom absťáku. Váhala som s hodnotením medzi 3 a 4 hviezdami, pretože pocity vo mne rozhodne zanechal, na druhej strane rýchlo odozneli. Takže nakoniec len slušné 3*. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

jak introvertní svalovec šel za svou vysněnou láskou přes hory, doly a možná i nějaká ta moře a ani ohromná saň mu nepřekazila jeho plány. Toť byla hezká pohádka - akorát pro mě. Provedení je přesvědčivé a polodokumetární styl vůbec nevadí. K tomu všemu severská mentalita a nadsázka. Nedopadlo to vůbec špatně - i když se tomuto milému filmu k pěti hvězdičkám nepodařilo vyšplhat - dokonce ani díky obrovitým svalům ;-). [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama