Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 1

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $45,020,282 Tržby Celosvetovo $197,183,546Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Jednoznačne lepšie než predošlé CGI kentusy, tu to bolo v celku slušne príbehovo zostavené a hlavne pobavilo. /60%/ ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Vytrhnout tento film od původních dvou byl dobrý nápad. Ona kombinace herců s digitálními šmouly možná trošku fungovala v prvním dílu, ale ten druhý se již moc nepovedl. Zde jsem měl možnost vidět velmi solidní animaci, která mě unesla v čase k původnímu seriálu, na kterém jsem jako malý kluk vyrostl. Oproti solidní animaci, zde máme celkem špatný dabing vyjma Lábuse, který si drží svůj vysoký standart. Dějovou linku není třeba komentovat. Aby se tento animák pustili dospělí, chybí zde humor (nezaznamenal jsem ani jednu chvíli kdybych se chtěl zasmát), nicméně dětem se to bude líbit. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá vesnice je vlastně oslavný film Šmoulinky. Konečně se dozvídáme, proč je jediná ženská ve vesnici. Stvořil ji Gargamel pomocí černé magie z hrudky jílu. Naštěstí umí kouzlit i taťka Šmoula, a tak ji změnil. Také je to již třetí animovaný film o Šmoulech, čímž cílí především na dnešní děti a ne na nás, kteří jsme odrostli na kreslených Šmoulech. Tak jak v kresleném seriálu, i zde jsou Šmoulové mírumilovní a možná ještě více roztančení a rozvrkočení. Především vysoké eskapádové tempo se drží od samého začátku až po konec filmu. Novinku přináší právě v zapomenuté vesnici. Lepší by bylo říct spíše ve ztracené vesnici, kde ještě žijí další Šmoulové, o nichž nikdo nemá vůbec ponětí. [2236. hodnocení, 109. komentář, 62%] ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Dokonalá Avatar párty pre najmenších. Reštart pýtal dejinný úsvit a s láskavým požehnaním verím, že predchádzajúce dva filmy navždy upadnú do zatratenia. Noví Šmolkovia kopírujú trendy súčasnosti, stále kúpu detské srdiečko v nevinnej čistote, ale nech ich snaha vyznie akokoľvek oduševnene, ťažko už prídu s niečim kúzelne originálnym. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil by som tento animák ako vyslovene zlý, ale ani podarený. Ten stred. Animácia bola pekná, nespievalo sa veľmi, čo mňa potešilo, ale asi detváky veľmi nie. Ako už názov napovedá, jednalo sa v príbehu o stratenú dedinku šmoliniek a v tom duchu sa vlastne všetko nieslo. Občas sranda, občas trochu trápnosti, občas absurdnosti a až priveľkej fantázie od tvorcov. Čo som ale rád je, že konečne nieje šmolinka sama dievka, lebo som ju už od detstva bral ako takú kur.., teda ľahkú šmolinku :) Sama na dvesto šmolkov, drsný námet na P-čko. Ale k animáku, celkovo tak do 50%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)

Reklama

Reklama