Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 5

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (125)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci se nastesti vykaslali na to uchylny kombinovani s zivejma hercema a vratili se ke korenum a Smoulum to jedine svedci. Jasne, je to lehce infantilni a cileny jasne na mladsiho divaka, ale pobavi se i dospelej, castecne kvuli nostalgii a navic tu je spousta hlasek nebo odkazu, ktery pochopi spis dospelej. Jinak pribeh neni buhvijakej, ale rozhodne dostacuje a svizne odsejpa, ze zacatku se obcas da fakt dobre pobavit. Ke konci uz sice lehce ztraci dech, ale nic hroznyho, Gargamel to jisti. Takze za me vlastne spokojenost, slabsi 4*. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Poutavý námět...konečně. Šmoulinčin původ. Bohužel cílovka jsou děti do 12 let. Takže naprostá apsence zajímavých a promyšlených momentů, dialogů či nových postav. Gargamel je zase za debila. Šmoulinka za obětavou hrdinku a divák za idiota, na kterého se kouká jen za á, jako na pitomé dítě, které si koupí kde jakou píčovinu s potiskem šmouly...protože je to in, nebo za b pitomého dětinského dospěláka, který si z nostalgie koukopí kdejakou píčovinku se Šmoulou s pouho pouhé nostalgie. Nápad skvělý, provedení okoukané klišé. Dvě hvězdy s odřenýma ušima. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Modrá postavička se dostane do cizího lesa, kde jsou úplně neznámé rostliny a neznámé druhy zvířátek, aby našel kmen jiných modrých postaviček, jejíž členové si umějí nějaká ta létající zvířátka ochočit, létat na nich a střílet z luku. Kvízová otázka: Jak se tento film jmenuje? Kdo odpoví Avatar, tak je úplně mimo , jsou to Šmoulové. Asi z nostalgie jsem viděl tuhle parádu, protože ten kultovní seriál mne neminul, ale tenhle film je méně dětský než byl ten tv seriál ale méně dospělejší než současné celovečerové animáky. Ode dneška budu koukat na Šmoulinku optikou tohoto filmu. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Moc barevné? Ano. Moc ujeté? Ano. Moc dětské? Ano. Ale konečně pořádný film o šmoulech, který sem jako jejich dětský fanda (ohrané VHSky všech dílů se ještě někde najdou) vyhlížel hodně dlouho. A opravdu mi nestačil ten jakž takž zvládnutý nemastný neslaný film o jejich zasazení do realného světa. Takže děkuji, a škoda že díky nízkým držbám se jedná zřejmě o poslední film z plánované šmoulí série. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pekná milá rozprávka, ktorá v podstate otvára novú animovanú sériu filmov o šmolkoch. Hraná verzia podľa môjho názoru nebola až taká dobrá a tu tvorcovia v podstate prerobili originálnu 2D animáciu do krajšej a menej otravnej podoby ako tomu bolo v predošlých dvoch filmoch. Aj príbehovo celkom fajn, ale stále veľmi detinské a dospelým to veľa nedá. 60 % ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)
  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama