Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvou bratrů, které rozdělila jedna žena. Špičkový neurochirurg utápějící se v bludném kruhu operací, alkoholu a milostných avantýr a jeho horkokrevný bratr, který se vrátil z české mise v Afghánistánu, vychovává dvě dcery, ale prohrává svůj boj s dluhy a návratem k normálnímu životu. A všechno to řídí jejich matka. Jejich osudy se prolínají s dalšími postavami kolegů, spolubojovníků, kamarádů, všichni však mají něco společného. Každý se totiž někdy zachová jako všivák... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (330)

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky hlavně ze slabosti pro obsazené bardy. Některé dějové linie byly poutavé (rozkmotření bráchové, pád veterána na dno, poťapaní zlodějíčci), jen mne v určité fázi začala neskutečně štvát snaha je za každou cenu provázat. Takže nakonec bylo nejzábavnější odhadovat, co a jak ještě scénáristická deus ex machina svaří, aby se dosáhlo kýženého cyklického kruhu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podivný film ve stylu uvědomělých dramat z hollywoodu. Ovšem realita je jiná. Rodina, která se s největší pravděpodobností ani nemohla sejít na jednom místě (zločinec, voják, doktor, herečka atd..) zaplňuje hlavní dějovou linii svými prapodivnými rodinnými vztahy. Oceňuji ovšem snahu, herectví Jiřího Langmajera, Jiřího Mádla, Kryštofa Hádka, Ondřeje Vetchého a v neposlední řadě roztomilého králíčka. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení, ale výsledek člověka zarmoutí. Na začátku filmu jsem byl rozčarován a rozhozen několika dějovými linkami hlavních protagonistů. Časté flashbacky mi na celistvosti taky moc nepřidávali. Prvních 30 minut hrozná nuda a chtěl jsem to vypnout, vydržel jsem a ke konci film dostal i nějaký děj a trošku na atraktivitě. Bohužel neznámý režisér se na tomto velmi silně podepsal a zmastil tento film co to šlo. Podprůměr. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Scénáristicko-režijní bordel, který mě však nestihl skoro vůbec nudit. Film, který možná i tuší, o čem chce vyprávět, ale ROZHODNĚ NEVÍ JAK. Ultra bizarní český pokus o severské socio-psychologické drama nasnímané ve stylu Michaela Baye (nechybí rádoby cool zpomalovačky a dokonce ani výbuchy!). Chvíli divná komedie, chvíli divné rodinné drama, chvíli divná vztahovka, chvíli dokonce válečné drama (samozřejmě divné). Vrcholná scéna v bance je absolutní top! 30 % ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Roman Kašparovský přichází konečně se svým celovečerním debutem, který více než cokoliv jiného, budí rozpaky. Parádně natočená podívaná, která svým vizuálem strčí do kapsy většinu tuzemské produkce, je ovšem taky neskutečně špatně napsaným příběhem plným karikatur a nelogičností, které výsledný dojem z filmu sráží na hranici průměru. Nicméně alespoň ta snaha se cení. [45%] ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Film vznikl pod záštitou tehdejšího ministra obrany Alexandra Vondry. Ve filmu pak účinkuje také skutečná česká armáda. [Zdroj: deník Metro] (Freshoun)
  • Režisér a scenárista Roman Kašparovský před natáčením sbíral zkušenosti při produkci řady českých i zahraničních snímků. Mezi nejznámější patří Wanted (2008), Normal (2009), 2Bobule (2009) či Lidice (2011). (Freshoun)
  • Po snímke eŠteBák (2012) je to druhý film, v ktorom sa spolu stretli Jiří Mádl a Ondřej Vetchý. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama