Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká nezávislá komedie BROUK vypráví o tom, jak může smrt obyčejného hmyzu ovlivnit chod světa. Všední situace dokáže odstartovat řetězovou reakci, která změní osudy všech postav této bizarní komedie. Například: manželka v reakci na rozzlobeného muže vyhodí upečené kuře z okna činžáku přímo do popelnice, kde ho najde děvče se zoufalou chutí po kuřecím masíčku, která právě odešla s prázdnou z čínského bistra, jehož zoufale čistotný majitel pronásledovaný hygieniky nakonec nečekaně skončí v nemocnici (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Master19 

všechny recenze uživatele

Výborný film s opravdu skvělým scénářem. Dobře jsem se bavil nad košatěním děje i jeho proplétáním. Jediné, z čeho mě běhal mráz po zádech, je degenerace a nechutná stereotypnost americké společnosti - která už lehce probublává i k nám. Spousta věcí, z kterých si třeba Simpsnovi dělají srandu je tu brána jako "normální". Ale co, jednou i nám někdo zašlápne brouka... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

žádná velká zábava pro mně teda tahle nezávislá "komedie" nebyla a čekal jsem od tohoto nezávisláku mnohem víc. Propojenost příběhů byla občas hodně nahodilá a bez větší invence. A i když jsem se na film těšil, tak si po týdnu z něho moc nepamatuju - jako by to všechno šlo od ničeho k ničemu a ani herci mi nepřišli nijak výrazní. Podobných "mozaikově propletených" filmů je více a tento rozhodně nijak nevyčnívá. Zklamání z nevyužití potencionálu námětu u mě snižuje rating pod 3 hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Kauzalita - příčin a následek, kvalitní námět, zpracování je také spíš lepší, nicméně to stáhlo tu jednu hvězdičku na čtyři. Hledat chyby u druhých a nepozastavit se nad tím, co jsem já mohl způsobit tím, že se stala tato situace. Rozhodně shlédnout, může být zdrojem jiné úrovně uvažování: co se stane, když nastoupím do výtahu, co se stane, když půjdu po schodech? ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Nezávislý filmík s veľmi zaujímavým námetom, uveriteľnými hereckými výkonmi, skutočne vtipným humorom (čo u mnohých komédií nie je vždy samozrejmé) a peknými hravými úvodnými titulkami. Možno by som s prižmúreným očkom dal hviezdičiek aj 5, ale ku koncu sa mi zdali všetky tie postavy prepletené až príliš, takže nakoniec príjemné 4 hviezdičky. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

"Nešahej na ty peníze, jeho brácha měl rakovinu." Nevyhledávám tenhle styl nezávislých filmů, potažmo smutné komedie a americkou produkci celkově, ale tohle mě docela bavilo. I když jsem stoupencem spíše čitelnějšího humoru než těchhle hříček, kdy je smích založenej na tragédii někoho druhého. Tragédií většího i menšího kalibru, ovšem výše zmíněnou hlášku si budu pamatovat dlouho. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama