Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

klerik 

všechny recenze uživatele

Občas hlúpe, občas zbytočne umierené, častejšie blbo zahrané a nasnímané, ale inak v pohode. Tvorcovia sa držia klasickej vreskoťáckej schémy až príliš, vďaka čomu to má síce hlavu a pätu, ale slasheru chýba nejaký zaujímavejší moment. Len cez takéto fimy sa dostaneme k točeniu dobrých žánroviek, takže držím palce. Veď mordy mali celkom spád. Slovenský ATTONITAS je solídnejší pokus... ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

A killer in Prague, svérázný a neokoukaný název. Musíme přeci zaujmout zahraniční diváky, kde polovina nebude moci najít tohle město na mapě, a nespléct si nás s Polskem. A ta většina nepochopí umělecký podtext, a neocení režisérskou vizi, které velké hromadě populace nepřijde ani na zmar, páč bratři Kučerovi netočí filmy pro tuhle nastávající generaci. Ano, je to tak, leč bohužel, nepatřím k budoucím elitě, tak tímhle odpadem jen veřejně naznačuju svoji negramotnost!.. (Mimochodem, chápu že to měl být záměr, a jen dál dokazuji jaký podprůměrný intelekt mám, ale já bych si to vysvětlil jen tím, že se muselo šetřit na budgetu, ale když už natáčím, jakože, střední školu, nebudu si pronajímat druhou třídu na základní škole..). Ty vole, ten film mě tak psychicky odboural, že už ani nevím, kde končí můj ocas, a proč jsou moje chlupy černé, (samozřejmě, ty na prdeli). A za ten zkurvenej postdabing, bych si i já nasadil pláštěnku, a začal vraždit. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Od prvniho resiserova filmu Cepel smrti vidim urcite pokrok. Dle hodnoceni jsem to cekal daleko horsi. Scenar neprinasi nic noveho, ale v nasich koncinach je temer ojedinely. Nejvetsi rozpaky budi predevsim herecke vykony (Smajda totalni traged), hlavne ve scenach, kdy dotycne nahani vrah... Opet me na filmu nejvice zaujala hudba a zvuk. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Skoro nikdy jsem neviděl úplně celý film a pak dal méně než 2 hvězdy, nyní však nemůžu jinak. Tenhle snímek je výkradačkou Vřískotu, "jen" má horší produkci, kameru, herecké výkony, dabing, scénář, výpravu a režii. Jediné, co má nějakou úroveň, jsou zvuky a hudba (ačkoli se motivy stále opakují). Scénář bych napsal lepší, a to během polední pauzy na oběd. A ti "herci"? Nejspíše vybrali pár náhodných kolemjdoucích, protože mimo pár známějších jmen (Mejzlík, Morávková) tu všichni hrají tak tragicky, že to není možné. Mimo pár lekaček horor naprosto o ničem, s naprosto debilní (nemůžu říci slušněji) zápletkou a konečnou pointou. A těch nelogičností a chyb!!! Být to určeno jako komedie, hodnotím mnohem výše, protože jsem se v kině nasmál jako při málokterém filmu poslední doby, a nebyl jsem sám . Takže dát odpad, to by bylo moc tvrdé, jedna hvězda je zasloužená. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)

Reklama

Reklama