Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem podle mě skoro jediná, která kdy viděla tento "film" celý! Iveta Bartošová si zde zahrála svou životní pětiminutovou roli a ještě předabovanou. Nejen že to není horor, ale naprosto zbytečná hloupost, která v české kinematografii akorát zbytečně zabírá místo. V počtu "skrytých" reklam dokážu rozpoznat pravděpodobnou výši honorářů zúčastněných protagonistů a je škoda, že naprosto nechápu proč se to jmenuje poslední výkřik. Ani jeden z vražděných "herců" nezahrál smrt přesvědčivě(po bodnutí do srdce klidně ušel ještě pět metrů apod) a nespočet nesmyslných úchylných hovorů mě taky vcelku pobavil. Kdybych někdy nadávala na nesmyslnost a nesrozumitelnost amerických hororů, tak mě prosím někdo opravte. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ve chvíli kdy tvůrci chtěli za film v kině stejné peníze jako za normální kinofilm, posunuli se tím mezi profesionály a jejich "veledílo" si nezaslouží žádné slitování. Totálně debilní napodobenina amerických vzorů, která ovšem nabízí jen legrační kupení ohraných klišé. Vraždy jsou naprosto ubohé a na jedno brdo, žádná brutalita, žádný originální nápad, motivace postav nesmyslná, postsynchrony strašné, postavy často zbytečné (Miro Šmajda - kurva proč tam je?), logika naprosto dementní (opravdu se dá jen tak přijít na policejní stanici?, opravdu se dá zjistit kdo volá za 10 vteřin?) a dějové linky nedořešené (kdo je tu tedy stalker a kdo schizofrenik?). A to už vůbec nemluvím o tom, že nejenom že má zabiják naprosto nesmyslně rybářský obleček, ale i legračně chodí a na konci je jasně poznat, že týpek co dubloval vraha a herec, který se na konci v kostýmu odmaskuje jako vrah, mají naprosto jinou výšku i postavu. A tak by se dalo pokračovat. Proč si Kučerové nenechali poradit od nějakého profi scenáristy, je mi záhadou. Říká se že: Poprvé je to náhoda, podruhé blbost a potřetí úmysl. Zatím má diváky Kučera za blbce. Až natočí třetí film, bude jasné, že divákům usiluje o život. PS: Nemůžu si pomoct, ale celou dobu mi Miro Šmajda připomínal Billyho Draga. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli tři roky od chvíle kdy se bratři Kučerové poprvé zapsali do povědomí českého diváka slasherem Čepel smrti . Ten však zcela jistě nenaplnil jejich očekávání, protože diváci jej moc kladně nepřijali, ba spíše „rozcupovali“ na kousky. Ani já sám jsem z něj nebyl zrovna „odvařený“ nicméně jsem začínajícím tvůrcům dal šanci a hodnotil jejich prvotinu průměrným hodnocením. A to i přes řadu nedostatků, které jejich snímek měl. Takže jsem chvíli otálel, než jsem si pustil jejich nejnovější kousek. No a popravdě se toho moc nezměnilo. Bohužel i zde lze nalézt v chabém scénáři dost nelogičností a slabých míst. Nicméně mi to ani tentokrát nepřišlo jako odpadní záležitost, tak jak jej označují mnozí přede mnou. V první řadě bych pochválil hudební vložku pod taktovkou Karla Antonína, která patřila k tomu nejlepšímu, co mi Poslední výkřik nabídl. Hned v závěsu za ním byla účast mé oblíbenkyně Ireny Máchové. Která ostatní herce (snad vyjma Morávkové) o třídu převyšovala. Bohužel ani její snaha nedokázala vyždímat z poněkud chaotického scénáře víc. Na rozdíl od ostatních jsem si tu „pětiminutovku“ Bartošové a Šmajdy docela užil, protože jsem čekal mnohem větší průser. Oba v rámci svých velice omezených „možností“ předvedli svá maxima. Možná mne budou někteří považovat za blázna (magora, nebo já nevím…), vzhledem k mému hororovému postoji a kritice ostatních filmů, ale já budu opět hodnotit čistým průměrem. Většina lidí jen dokáže kritizovat jak je všechno na hovno, ale chtěl bych vidět je na režisérském křesle, jak by si s tím poradili lépe. Tohle je ovšem má poslední rada pro Kučerovic kluky, aby příště pořádně zamakali a hlavně vybrousili všechny nedostatky, kterých mají jejich filmy celou hromadu. Příště už totiž tak milosrdný nebudu.50% ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Vidět v jednom filmu "brutální" zavraždění (veletrapně předabované) Džambulky a Mira Šmajdy (účes a neherectví toho člověka jsou fascinující) je snem každého cynického trolla. Škoda, že to je asi tak všechno, co je na tomhle českém rádobyslasheru jakž takž "dobré"... :) A pouštět to v kinech za normální vstupné je vážně drzost. 0 % ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi jsem udělala obrovskou chybu, když jsem Alíka přesvědčila ať na horory ze Zřete 300 nejhorších kouká se mnou. Druhej film a už se zbláznil a napálil tomu tři hvězdy se slovy - Vždyť to bylo na čechy dobrý. Tak sem pořád čekala kdy se začne smát a pak mi došlo, že to myslí vážně...Mno...já tomu jednu hvězdu dám. Zabili tam Bartošovou takže to ocenit musím, zbytek je ale tak nehorázně amatérská sračka až jsem se bála že mě ten film vyjde draho, jelikož jsem si málem začala kousat fungl nové geláky. Rozhodně ale ne napětím nebo dokonce strachem, spíš jen nervama, že to má hodinu a půl a můj přítel to nevypne, jelikož to je přece celkem fajn...Nejvíc mě dostávali Šmajda s vizáží Davida Bowieho, Morávková hrající píču (což jí ostatně jde nejlíp) a ten kolosální mladej mamrd co dělal podržtašku švihlému detektivovi. Ten byl tak teplej až sem musela v místnosti větrat, přehřál se mi noťas, roztekla zmrzlina, uschlo prádlo na šňůře a voda v akvárku se začala vařit což by jistě zabilo mé rybičky, kdybych je předtím nepoužila na sushi. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)

Reklama

Reklama