Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (304)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi jsem udělala obrovskou chybu, když jsem Alíka přesvědčila ať na horory ze Zřete 300 nejhorších kouká se mnou. Druhej film a už se zbláznil a napálil tomu tři hvězdy se slovy - Vždyť to bylo na čechy dobrý. Tak sem pořád čekala kdy se začne smát a pak mi došlo, že to myslí vážně...Mno...já tomu jednu hvězdu dám. Zabili tam Bartošovou takže to ocenit musím, zbytek je ale tak nehorázně amatérská sračka až jsem se bála že mě ten film vyjde draho, jelikož jsem si málem začala kousat fungl nové geláky. Rozhodně ale ne napětím nebo dokonce strachem, spíš jen nervama, že to má hodinu a půl a můj přítel to nevypne, jelikož to je přece celkem fajn...Nejvíc mě dostávali Šmajda s vizáží Davida Bowieho, Morávková hrající píču (což jí ostatně jde nejlíp) a ten kolosální mladej mamrd co dělal podržtašku švihlému detektivovi. Ten byl tak teplej až sem musela v místnosti větrat, přehřál se mi noťas, roztekla zmrzlina, uschlo prádlo na šňůře a voda v akvárku se začala vařit což by jistě zabilo mé rybičky, kdybych je předtím nepoužila na sushi. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Je celkom sranda sledovať, ako sa Kučerovi nedarí absolútne nič, z toho o čo sa snaží. Dokonca ani tú lakačku nedokáže natočiť tak aby fungovala. A strach? Pff. Akurát nedávno som pozeral Evil Bong od Charlesa Banda (hororovú komédiu o vraždiacom bongu) a aj tá bola strašidelnejšia. Rovnako ako pri predošlom Kučerovom počine, aj v Poslednom výkriku ide len o trápnu zmes neschopnosti, idiocie, amatérizmu a plagiátorstva, ktorej hororové ani filmové kvality komentovať nebudem, bo moja slovná zásoba nepozná dostatok vulgarizmov. Ale tu som sa aspoň pár krát zasmial. Na Šmajdovi. Je to pravdepodobne úplne najhorší herec vôbec a to rátam aj aktérov filmov Zdeňka Trošku, Uwe Bolla, Eda Wooda, filmu The Room, filmu Lady Terminator, filmu Forced Entry, béčiek, céčiek, reklám, telenoviel, monster hororov, tromy a porna. Bolo to veru úsmevných pár minút, než ho zavraždili. A keď ho vraždili vlastne tiež (všimnite si, že asi tak pri piatej rane nožom do chrbta ešte stále držal pri uchu telefón). Za neho pol hviezdy, ale jednu nedám. Výstavný ODPAD! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak jste nám zabil Džambulku, pane Kučero. Pointa v závěru, kdo je vrahem, byla fantastická. Dlouhou dobu to vypadalo, že je vrahem Rychtář, všechno naprosto pasovalo, pak se to přelilo a vypadalo to, že vrahem je Macura. Nedýchal jsem napětím, prsty zadřené do křesla, šulín na prasknutí a pak šok. Obrovský zvrat v závěru, kdy "Šestý smysl" a "Obvyklí podezřelí" byli oproti šokující pointě, kdo se skrývá pod maskou, úplné nic. Já vykřikl, byl to poslední výkřik a vrahem byl Martucci. Vylezl z obrazovky a sápal se i po mně. Ten děs z toho filmu vám nepřeji zažít. Dlouho mně bude trvat, než se z toho filmu vzpamatuji. Myslíte, že se dá český Vřískot brát vážně? Proč by nedal, když to s vámi zacloumá. Jenže, já musím prozradit i zbytek pointy. Ve vraždách mu pomáhali také Hanka Krampolová a Vladko z Vyvolených, který naposledy v životě zařval, že je "lidská bytost", než byl také, trochu v rozporu s logikou scénáře, skrouhnut. 80% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Po Čepeli smrti jsem se na tohle zlomyslně těšil, že se pobavím nad tím, jak je to špatné a jak dlouhý komentář napíšu. Jenže ono je to po všech směrech ""kvalitnější"" něž jeho předchůdce a tím pádem zůstává jen špatný film, který ale není svou špatností zábavný. Takže jediným faktorem, nad kterým se lze (kysele) pousmát, je absolutní nesoudnost autorů, kteří mají tu drzost, protlačit tohle do kina a po záplavě kritiky neuznat jedinou (!) chybu a ještě alibizovat rádobyobhajobou, která mezi řádky vlastně znamená: "Netvrďte, že náš film je hloupý, protože tohle je pocta slasherům a ty bývají hloupé taky." V praxi to znamená např, že vrah se při pronásledování obětí bezdůvodně pohybuje jako Jason Voorhees (v reálu by mu takhle každý hned utekl), páč to nejspíš okoukali z Pátku 13., přičemž si neuvědomili, že Jason je jaksi nemyslící zombík, kdežto tady jde o svéprávného člověka. A zabíjet každou oběť nožem (v roce 2012) je ubohé. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zmasakrovana Bartosova byla fajn jinak ale souhlasim z tim ze je to solidni sranec od Kucery mne celkem solidne pobavila Cepel smrti ktera byla sice taky pyzdovina ale sem tam prekvapila a mela originalni konec tohle je taky tak spatny az je to zabavny to zase jo ale ve vysledku zoufala rutina a ten konec mi tu prisel vylozene uhozenej a navic tu ani Turek tentokrat nemel zadny poradny cameo takze jak sem napsal Cepel smrti byla o dost zabavnejsi demence tyhle jeji napodobenine nakonec z milosti 2* flaknu ale mam pritom zkrizeny prsty ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno