Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justine počas prednášky na vysokej škole vyjadrením svojho názoru prejaví súcit s ľuďmi žijúcimi v starých kultúrach, ktorí sú pomaly, ale isto vytláčaní zo svojho územia a divokej prírody. Vzápätí dostáva od jedného zo spolužiakov nečakanú príležitosť: spolu s niekoľkými dobrovoľníkmi vycestovať do Chile a zorganizovať protest v jednej z džunglí. Po priviazaní sa k stromom či ťažkým stavebným strojom ich ale čaká nemilé prekvapenie, nie v podobe drsného zásahu tamojšej ochranky, ale leteckej havárie. Jej následkom sa po páde do doposiaľ nepoznanej časti džungle nečakane ocitajú v rukách tých, ktorým pôvodne prišli pomáhať. Podarí sa Justine a jej známym dostať sa zo spárov ľudožrútov? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (200)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Roth se vydal ve šlépějích Deodata a vyšlo mu to podle mě hodně slušně. Rothovy filmy jsou sice poměrně pomalé na rozjezd ale gore to vynahraďuje a i tady je ho více než dost a je hodně uspokojivé. Trošku mě zklamalo že ve většině filmech o kanibalech jsou útoky zvířat či samotná příroda dost nebezpečná ale tady se moc nevyskytují škoda. Domorodci byly fajn ale takový přeci jen až moc uhlazený. Nicméně kamera a krajina byla nádherná a Roth v dokumentech několikrát píše že natáčení bylo těžké což se nedívím(dokumenty dopročuji). Film se mi dost líbil a i když měl hodně much a pomalý rozjezd tak stál za to. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Když slyším jméno Eliho Rotha, napadne mě prase, který by potřebovalo srazit ego velkým kůlem zaražením do análního otvoru, ale taky pár filmů, které dokážou nějakým způsobem zaujmout.The Green Inferno se dá bez výhrad považovat za Rothovu nejlepší práci.Dobrodružný začátek tu sice hororoví Nuru hošani označují za nesnesitelný, mě to paradoxně příšlo jako výborně natočená a v celku napínavá půl hodinka.Potom už přejdem k typickým nechutnostem a to bylo teda fakt maso.Pád letadla je super a mě místy strašně dostával ten Rothův černej humor.Třeba to s tou vrtulí nebo epesní poprava tý blbky, co pařila s hlavním eko šulínem Alechándrém.Ten byl teda co repliku na zabití a nejvíc mě opět Roth rozbil tím, že z něj neudělal pokornějšího člověka, ale totálního prasáka.Ta scéna jak Canibal Corpse sežerou toho prvního fatboye byla strašně přes čáru teda, přeci jen takhle zaživa se na to skoro nedalo ani koukat, ale jako brutální Canibal survival mě to bavilo už jen z toho důvodu, že jsem tyhle filmy vždycky bojkotoval, z těch starejch sem viděl snad jeden a to ještě někde úplně sjetej na nějaký párty a že jsem od toho nečekal vůbec, ale vůbec nic.Už jenom proto, že jsem to nevypnul dám Rotíkovi 55% a vy hlavně nezapomeňte do pralesa hulení...může vám to zachránit život :) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Musím říct, že z celého tohoto snímku byly bezkonkurenčně nejděsivější pokusy o herecké výkony všech zúčastněných. Jednalo se o něco tak mimořádně odporného, že jsem nebyl schopný věnovat dostatek pozornosti zbytku filmu. Příběh byl mimořádně nezajímavý a debilní až do okamžiku, než skončila partička hrdinů v klícce a očekávání, že budou moci nasytit hladné krky domorodého obyvatelstva. Snímek je plný naprosto bezúčelových odboček ve stylu sracích přestávek, ke kterým už se tvůrci samozřejmě během snímku nikdy nevrátí. Tohle jsou přesně prvky nedobrého filmaře. Na druhou stranu si dovolím pochválit spoustu odvážných násilných záběrů, které občas vytáhnou diváka z nepříjemné nudy. Plusem je určitě i to, že je snímek natolik slaboduchý, že se drží zaběhnutých stereotypů (např. tlustý černoch je sežrán první). Být lepšího obsazení alespoň v klíčových rolích, šel bych s hodnocením rozhodně výrazně výš. Po debilním úvodu se přeci jen snímek přehoupne do koukatelné roviny. Lepší dvě hvězdy. Potenciál to určitě mělo. Škoda. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně něco. Pro dobrotu na žebrotu... :-D Po skončení jsem nevěděl jestli to je na pět hvězd nebo na odpad. Dám tomu průměrnou trojku, ale jedno se Rothovi musí nechat, opravdu ví, jak zaujmout. Tento film není pro každýho... Už dlouho jsem neviděl takovou nechutnou prasárnu (myšleno spíše v dobrém). Dějově se to celkem dá, maso to je opravdu solidní, ale s některými scénami to Roth trochu přepálil a začalo se to dostávat spíš do sféry komedie (marihuana). 65% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zdaleka to není na 5 hvězd. Je tam množství trapných scén nebo scén, kde bych očekával větší napětí. Nicméně Eli Roth rozehrál trochu větší partii, když dokázal přesvědčit skutečné amazonské domorodce, aby s ním natáčeli něco takovýho a taky filmem řekl, že by se do Amazonie neměli motat ani nadnárodní těžařské firmy, ani ekologičtí aktivisté a tato oblast by měla být vlastně zahalena tajemstvím. To se mi na tomto filmu hodně líbilo, a samozřejmě fantastická technická stránka.. Takže já i přes mnohé výhrady dám 5 hvězd, ačkoli mohlo to být o dost lepší. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (8)

  • Eli Roth si po angažovaní domorodých obyvateľov uvedomil, že nikdy nevideli žiadny film o kanibaloch, a tak im premietol Cannibal Holocaust (1980), aby si uvedomili, čo približne od nich vyžaduje. Domorodcom sa film veľmi páčil a mali radosť z toho, že sa môžu zúčastniť na podobnom projekte. (Marceloo)
  • Domorodci z peruánskej džungle, ktorí sa objavili v tomto filme, neboli podľa slov z traileru ešte nikdy filmovaní alebo fotografovaní človekom zo západu. (beso74)
  • Nahrávání soundtracku probíhalo v Bratislavě. (Halloween9)

Reklama

Reklama