Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (557)

misterz 

všechny recenze uživatele

Setha Rogena mám ako komika veľmi rád, sedí mi jeho štýl aj celkový herecký prejav. Aj v tejto komédii si svoj herecký štandard udržal, len čo z toho, keď je scenár plochý, nezáživný, bez fantázie a bez nápadu? To sa potom ťažko predvádzajú gagy a rôzne komické skeče, keď vlastne v scenári ani neexistujú. Netvrdím, pár zábavných vecí by sa tu našlo, ako napr. dojenie alebo scénka s airbagmi. Od Rogena však čakám viac, toto bolo veľké sklamanie. S prižmúrením oboch očí, zalepením uší a so zlomenými prstami na rukách aj nohách slabučký priemer, ale to naozaj iba z ľútosti. 50/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost nekompromisní komedie. Seth Rogen a Rose Byrne jsou tady naspeedovaný jak po pěti tripech a celé to má takový dost svižný průběh. Musím se přiznat, že zrovna na ně jsem si chvíli zvykal. To na Zac Efrona a jeho spolek Beta jsem si kupodivu zvyknul hned. V té hromadě zběsilosti a kolikrát dost brutálních vtipů jsem si ale uvědomil, že v tomhle filmu není vysloveně dobrá a špatná strana, což mi udělalo velkou radost. I když je tu Zac Efron solidní zmetek, pořád ho berete jako kluka, kterej žije svůj sen. A ten závěr to ještě k realističnosti o to víc zvedne. Celou dobu jsem tak koukal na komedii, o které jsem si pořádně nevěděl, co myslet, abych se v závěru utvrdil v tom, že jsem si ji suprově užil. Věřím ale, že Vás to na konci buď trkne a s filmem budete nadšeni a nebo budete kroutit hlavou nad tím, jak pitomě se tam všichni chovají. Zase ale nesmíte být takoví morousové...vždyť jde jen o komedii a tahle vtip v sobě rozhodně má. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Oproti ukázkám najedou zpočátku SOUSEDI na nezvykle kamarádský styl seznamování a až jeden nevinný podraz začne ono mstivé rodeo, kde se jde až na tělo a airbagy hází tlusťocha vzduchem. Překvapivě sympatický Efron a domestikovaný Rogen rozjíždí zábavnou taškařici, kde je jediným neviňátkem malá holčička, která v závěru navleče Heisenbergovu kombinézu. Strašně roztomilé děcko. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Projekt X rozťahaný na viacero dní. Ničím sa neodlišujúca, nevyčnievajúca komédia na téma vysokoškoláci, chlast a sex. Pekne však funguje chémia medzi Macom a Kelly, a vďaka tomu ma bavilo sledovať ich bojové ťaženie. Po dopozeraní filmu sa dostavil jeden želaný a jeden neželaný efekt. Pohodovo som zabil čas a dostal som chuť na mlieko. Kedže som už spomínanému Projektu X dal 3*, tak Sousedi dostávajú v rámci zachovania férovosti len **. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zábavná a podařená komedie, od níž jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Zábavných scén je až až, kulturní narážky fungují na sto procent a tempo skvěle odsýpá od začátku do konce. Seth Rogen je zase skvělý hláskující buran, Zac Efron je podruhé v tomto roce za sympaťáka a Rose Byrne také nic nezkazí. Škoda některých scének balancujících na hraně trapnosti a některých lacině vložených hádek mezi hlavní hrdiny. Jako odpočinková letní komedie ovšem naprosto ideální. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to od dubna do května 2013. (rafix)
  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama