Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (78)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celovečerní reklama na Barbie a Kena od Mattela, která si vychcaně ukradla název a námět původního filmu. Dean prcá Emmu na ostrově, ale ani nepozná, že ji odpanil, Barbínka mu to musí říct na férovku, protože holobrádek má tak malýho čůráka, že panenskou blánu asi necítil. Jsou si tak blízcí, že spolu vymrdávají až do doby, kdy jsou z ostrova šoustání zachráněni, ale světe div se, v civilizaci americké high school už Barbie s holobrádkem prcat nechce a nevšímá si jej. Holobrádek tak zdrceně cedí zuby a nechápe, kam se láska k píchání vytratila. Naštěstí kunda začne zanedlouho svrbět a Holobrádek se dočká vlhkého objetí na maturiťáku za doprovodu smáčejícího chcance plnýho mrdky. A to je všechno, pohádky je konec, dobrou moč. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Když by někdo uvažoval nad tím, jak by vypadala Modrá laguna s dvěma teenegery v dnešní době, tak asi nějak takto. Trochu jako z produkce pro Disney Channel. Atkins jako Richard z původní laguny, si zde střihl mini roli. Indiana Evans zase neskutečně podobná mladé Brooke Shields, strašně dobře se na ni dívalo. Je to možná trochu uhozené, patřičně vyumělkované a já jsem asi blb ale koneckonců se mi to nějak líbilo, nemůžu si pomoct....... ()

Reklama

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Na tohle se prostě nejde zlobit. Je naprosto jasný, pro koho a proč to vzniklo. Holky budou pouštět slzy, že neskončily na ostrově se svym idolem a kluci zase budou přemýšlet, jaktože tomu klukovi nerostou vlasy, vousy a chlupy obecně. Je to nereálná, ale krásná romantika. Co chtít od teen romantickýho filmu víc? ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Původní snímek z roku 1980 jsem neviděla, takže nemůžu porovnávat. Nevím nakolik je příběh přejatý a nakolik upravený, ale to co se nedá zpochybnit je skvělý námět. Je obrovská škoda (a teď nechci aby to působilo ironicky, jen je to tak prostě...:D) že se tvůrcům nepodařilo z toho vytěžit víc. celá ta obálka teen romantického filmu působí nehorázně uměle, jak už to většinou bývá. Na opuštěném ostrově to působí ještě trochu víc nepatřičně a nereálně(je-li to vůbec možné) než v těch městských slaďárnách. Raději pomlčím o logických nejasnostech v dějové linii a dialozích na úrovni telenovely (a to ještě celkem špatné), ale nemůžu si odpustit říct, že kdyby se tohohle námětu jednou chopil někdo, kdo by se pokusil vytvořit normální realisticky pojatý film, mohla by to být hodně slušná podívaná silná jak po emocionální, tak i dějové stránce. Pak už jen zbývá zeptat se, kolikrát jste zabili pumu holýma rukama....A jestli ani jednou, tak se můžete něčemu přiučit...(nebo právě že ne). S hodnocením váhám mezi jednou a dvěma hvězdičkami. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě totálně nesympatický paka se během školního výletu absurdně ztratí a zůstanou na opuštěným ostrově, kde jim opička krade věci. Pokud znáte ty slavné 2 díly Modré laguny, tak věřte, že ty jsou oproti týhle teen srágoře skvělý filmy. Tady je nejzajímavějším faktem příšerně špatný nasvícení před zeleným plátnem, jakože jsou ti dva někde na člunu na opuštěným moři. Herci to nejsou, a pokud jo, tak příšerní, scénář je možná obohacený o život v civilizaci, ale celý je to šíleně špatný, ale i hlavně nudný. Kdyby to bylo alespoň zábavný, ale ne. Tohle je jen blbost bez ničeho. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama