Reklama

Reklama

Jak vykrást banku

  • Francie Faites sauter la banque ! (více)
Trailer

Louis de Funès jako Victor Garnier - obchodník a prodavač ve vlastní prodejně s loveckými potřebami, investuje celý rodinný majetek do akcií dolů v Africe, na doporučení svého bankéře. Když jsou africké doly zestátněny, přijde o všechny své vložené úspory. Jednoho dne se rozhodne, že si své vložené peníze vezme zpět. Jeho dům naštěstí sousedí s bankou a tak se s celou svojí rodinou začne postupně do banky přes svůj sklep prokopávat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

evapetra 

všechny recenze uživatele

Milá, svěží a vtipná komedie pro celou rodinu s Funesem ze zlatých šedesátých. Napadá mě, ačkoliv tehdejší kriminálky přece jenom mnohdy tak úplně neodolávají zubu času, komedie působí pořád stejně vtipně ve srovnání s těmi dnešními. Ten humor byl jaksi laskavější a byla to prostě větší sranda i bez zbytečných vulgarizmů. ()

morena.jea 

všechny recenze uživatele

Keby toto dielko nadaboval p. Filipovský, tak by dnes patrilo k najobľúbenejším francúzskym komédiam. Lepšie než Piti-piti-pa, lepšie než poslední Četníci, lepšie než Křidílko/stehýnko... František Filipovský je to jediné čo tomuto filmu chýba aby dostal 5* ale jedno je isté - zvoliť imitátora bolo rozumnejšie než to prenechať napr. Lábusovi. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Jak vykrást banku je jeden z nejpovedenějších filmů s Louis de Funesem. A to nejen námětem, ale i situačním humorem, Louis de Funes tady svým herectvím předznamenává budoucí úspěšá herecká léta a je jak jinak výborný. Smekám a kdykoliv se podívám znovu a ráda. :-) P.S. Co se týče dabingu - nečekala jsem nic, ale hlas imitátora Fultuse je výborný, pochopitelně je v některých větách poznat, že to není Filipovský, ale i tak klobouk dolů, tomu se říká precizní výkon v dabingu. 95% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Louise okrade nepoctivy banker o zivotni uspory a ten se rozhodne ze pomstu vezme z gruntu a danou banku rovnou vykrade celkem slusna a dost neznama komedie neni to zase takova pecka jak nasvedcuji zdejsi hodnoceni ale parkrat sem se slusne zasmal takovej Funesovskej prumer co se dabingu tyce Faltus neni spatny napodobuje to slusne ale marna slava Filipovsky je jenom jeden a proste to poznate nevim proc musi tolik sislat a jeste lecos se dalo vylepsit ale na druhou stranu sranda to asi neni prekonat neprekonatelnyho takze to jeste uslo ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, jsem moc rád, že se konečně objevila na DVD. Louis de Funès je jako tradičně nepřekonatelný a film má chytře vymyšlenou zápletku, plnou vtipných scén a výtečných dialogů. Na Faltusův dabing jsem si zatím netroufl (po několika minutách mi jeho šišlání začalo trochu vadit), ale časem mu dám šanci. Rozhodně zní lépe než Krampol. Možná kdyby si na tom dali trochu více záležet a Faltus nespíchnul dabing celého filmu za jeden den, tak by se panu Filipovskému, který zůstane patrně navždy nenahraditelným, přiblížil. Mimochodem, Louis se zde setkal se dvěma svými budoucími četnickými podřízenými - kopáče zde hraje Jean Lefebvre (Fougasse) a v roli Funèsem zastrašeného zákazníka se mihne Guy Grosso (Tricard). "Chtěla bych překvapit svého manžela, co mi poradíte?" - "Sežeňte si striptérku a schovejte mu ji do postele." ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama