Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (515)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sem se mi dívejte. Vždycky sem." Nástup strážmistra Cruchota byl impozantní. Žádný zločin zkrátka nesmí zůstat nevyřešen a je jedno, zda se jedná o kradenou drůbež, pytláctví nebo zákeřné nudisty. Od Cruchota se zkrátka dá hodně naučit a já jsem rád, že mi vysvětlil kontradikci zásady a nacvičil se mnou klešťový obchvat. S Cruchotem prostě je zábava, jeho fantazírující dcerka Nicole je k zulíbání, buzerovaní četníci nemají chybu, jeptišku za volantem vyslal na silnici sám Bůh a pokud se jednou vydám na francouzskou riviéru, tak jedině s písní Dou-liou Dou-liou Saint Tropez na rtech. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u níž se nelze nesmát nahlas. Nové zhlédnutí po letech mě potěšilo, ten film v podstatě nestárne a i po letech sálá bezstarostnou letní atmosférou francouzské Riviéry. Prostinký příběh je zpracován divácky vděčným způsobem a Louis de Funès byl vážně skvělý komik. Jeho herecká kreace je tak bez debat hlavní devizou tohoto notoricky známého snímku, který dost možná znají všichni v podstatě nazpaměť, mě nevyjímaje. Osobně mě tak jen může mrzet, že se mi nikdy nepodařilo vidět tento film v původním znění - ten kult kolem Filipovského dabingu mi je protivný, dabing z duše nesnáším, šmahem bych ho zakázal a zde ho nuceně trpím. Vzato kolem a kolem, na plný počet to určitě není, ale 4 hvězdy jsou myslím zcela oprávněné. ()

Reklama

messiah 

všechny recenze uživatele

Kultovní, nezapomenutelný, jedinečný Funes dabovaný Filipovským je pro mě něčím mnohem víc než komedií. Člověk se může na tyhle střeštěné filmy dívat pořád dokola a nikdy nemá dost, má to své kouzlo. U "četníků" je jen plusem zasazení do Saint Tropez které doporučuju jako místo k dovolené, protože ve skutečnosti je to tam možná ještě hezčí než ve filmech. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -4* Kdo by neznal Louis de Funèse jako četníka ze Saint Tropez? Otázka je samozřejmě pro dříve narozené, pro které to před sametovou revolucí byla jedna z nejznámějších a nejčastějších zahraničních postav televizní obrazovky, a to i kvůli dabingu Františka Filipovského. Francouzské bláznivé komedie byly oblíbené a my starší na nich vyrůstali. Proto není divu zdejšího vyššího hodnocení. Z dnešního pohledu po obsahové stránce samozřejmě nepřinášejí nic světoborného, ale byl to únik od každodenní reality. Prvnímu dílu a mému nejoblíbenějšímu dílu o mimozemšťanech nechám nostalgické čtyři hvězdičky a ostatním, které jsem viděl několikrát, přiřadím o stupínek horší známku. Možná si je časem zopakuju, ale tím pádem budu už kritičtější. Takže zatím takto. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sice jako komedie mi to zrovna nepřipadá, protože jsem se zase tolik nenasmála jako u jiných dílů, ale to nic nemění na tom, že film je to prostě super! Francouzi ukazují, jak inteligentní filmy a humor umí dělat a Amíci by si z nich leckdy měli vzít příklad! Herectví Luise de Funése je legendární stejně jako dabing Františka Filipovského je božský! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Za prvý diel dostal De Funès honorár 90 000 frankov (na porovnanie v štvrtom diele zobral už 2,5 milióna). (Arsenal83)
  • V čase 01:09:18 můžeme vidět na bílé košili nalevo stojícího muže stín mikrofonu. (frolish01)
  • Slávny kabriolet z filmu sa v roku 2021 predal za takmer 30 000 eur. Na tachometri mal vtedy 100 000 kilometrov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama