Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

bassator 

všechny recenze uživatele

Kvalitu hodnotit nebudu ale spíše pocity k jednotlivým dílům celé série četníků. V této části mě fascinovali "úžasné" triky létajícího talíře, i v době dětství jsem se jim musel smát :D... A poté mě dosti vytáčela ta smůla Cruchotova, jak né a né dostat toho svého pravého mimozemšťana... - Viděno 8x cca - 65% ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Celá tematika o mimozemšťanoch vyznieva smiešne, naivne a hlúpo, ale tie jednotlivé okamihy - kedy sa posádka švihnutých žandárov dostáva do nevyhnutného kontaktu so spomínanou civilizáciou - jednoducho nejde nemilovať. Louis de Funés opäť exceluje a snímka je nabitá perfektnými hláškami a scénami. Som spokojná. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nekompletní mančaft četníků je od tohohle dílu o hvězdičku slabší, nic nepomůže ani mimozemská invaze, která si na rozdíl od amerických představ vybrala o mnoho krásnější místo pro návštěvu. Dvakrát v životě jsem si přál být policajtem a v obou případech za to můžou Četníci. Dost možná to byla právě ta líbací scéna na pláži, která ve mně kdysi probudila zálibu zvanou slabost pro krásné holky. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Copak mi to provedli s mými oblíbenými Četníky?! Co se to stalo?! Stará parta se nám téměř rozpadla a její noví členové jsou velmi nevýrazní a původní borce nemohou nahradit. Ono vlastně celé kouzlo Četníků je nenávratně v tahu. A vrchol vší stupidity byl vůbec nápad s těmi mimozemšťany. Prostě ubohost! Vůbec nechápu, jak tuhle břečku mohl natočit člověk, který nám dal geniálního Četníka ze Saint Tropez a jeho výborné tři pokračovaní. Minulým dílem měla tato série skončit. Tohle už je ubohost. Bohudík za Louis de Funeho, který zmírňuje tu hodinu a půl utrpení, i když minimálně, 1 hvězda. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší, líbili se mi všichni Četníci, ale na tenhle mám obzvlášť pěkné vzpomínky:) Asi to byl také první film, ve kterém jsem kdy viděl mimozemšťany. A dvojníky. A UFO.. atd. Nostalgické vzpomínání mi zabraňuje dát nižší hodnocení, ale film už jsem dlouho neviděl. Myslím, že dětem by se to líbilo i dnes. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Četnické auto je Citroën Méhari z roku 1978, auto Joséfy (Maria Mauban) je Oldsmobile Delta 88 z roku 1970 a auto matky představené je Citroën 2CV 6 z roku 1970. Požární auto je Berliet 770 KB a auto Monsiňora je Mercedes-Benz 230.6 Lang [W114] z roku 1974. (frolish01)
  • K natáčení byly zapotřebí dva létající talíře mimozemšťanů, jeden v „životní velikosti“, druhý o průměru asi 1,20 m – pouze pro natáčení jeho pádu v přístavu Saint-Tropez. (dopita)
  • Když Chruchot (Louis de Funès) přenáší sklenici s olejem, záběr od záběru se liší výška hladiny oleje a také jeho barva. (frolish01)

Reklama

Reklama