Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (367)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Díl, ve kterém Cruchot převlečený za jeptišku čelí návštěvě z vesmíru, je můj nejoblíbenější. ,, Crucote kolik vám je let?" ,, Pátek!" ,,Děte se vyčurat, je to rozkaz !" ,, Ale já nepotřebuju !" Já vím, možná to mnohé naštve, ale já podobné látky zbožňuju a pro mě je to velmi úspěšné oživení už tak svynikající série. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Návštěva z vesmíru vykolejí i takového četníka jako je Cruchot. Ten se rozhodne všemu přijít na kloub. Ihned se rozjede komedie plná omylů a přehmatů. Mimozemšťané se zřejmě dozvěděli o věhlasu četníků a proto přiletěli do malebného Saint Tropez. Kdo by nechtěl vidět strážmistra Cruchota v akci. Škoda, už to není taková legrace jako první díl, ale pořád je super. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je toto snáď najlepší diel celej série, i keď má veľkých konkurentov. Neuveriteľné množstvo skvelých hlášok a vtipov a brilantný dabing. Tento film som videl snáď už 15x a budem ho asi ešte raz toľko vidieť. Mal som ho rád hlavne v deväťdesiatych rokoch, kedy som ešte nemal ani počítač a upršané dni som trávil pred televízorom. Opäť tu prichádza neochvejný policajný dôstojník Cruchot a je pripravený k boju s mimozemšťanmi. Možno je to najextravagantnejší diel celej série, ale práve tento nápad dodal filmu zaujímavosť a množstvo zábavných momentov. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nekompletní mančaft četníků je od tohohle dílu o hvězdičku slabší, nic nepomůže ani mimozemská invaze, která si na rozdíl od amerických představ vybrala o mnoho krásnější místo pro návštěvu. Dvakrát v životě jsem si přál být policajtem a v obou případech za to můžou Četníci. Dost možná to byla právě ta líbací scéna na pláži, která ve mně kdysi probudila zálibu zvanou slabost pro krásné holky. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tomuto dílu hodně uškodilo to, že řada postav se zde nevyskytuje nebo byla přeobsazena. Už to pak nemá ten náboj, hlavně co se týče manželek Cruchota a Gerbera, šak ty herečky co je tady hráli se ani trochu nepodobají těm původním, to si snad tvůrci z nás udělali legraci. Jinak co se týče příběhu, tak to nebylo zas tak špatné, bylo to celkem zajímavé a pořád docela vtipné. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • V Nemecku zostal takmer tridsať rokov francúzskym filmom s najväčším počtom vstupov do kín, kým ho v roku 2012 zosadili z trónu Nedotknuteľní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama