Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

juta 

všechny recenze uživatele

Tripující vyvrhelové společnosti jedoucí do Mexika pro zásilku Mařenky zastihne tolik neobvyklých a směšných situací, že si Millerovi na tripu určitě zaslouží nálepku jedné z nejlepších komedií roku. Napomáhá tomu atmosféra ve filmu a volba skvělých herců. Nevím jak to dělá Jennifer Aniston, že má pořád tak dokonalé tělo. Asi si musí hodně odpouštět. :-) Já jsem se bavil, ale i tak jsem se rozhodoval mezi čtyřma a pěti hvězdičkama, ale faktem je, že jsem letos dal strašně málo filmům za pět, tak se přikloním k plnému počtu. :-) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji, kdy naposledy jsem se u americké komedie smál tak často nahlas. Tvůrcům proto odpouštím i ty drobné prohřešky, hlavně podivný střih a s ním spojenou tvůrčí tendenci občas moc nevysvětlovat, jak se postavy dostávají na scénu. Zrychlený vývoj vztahů ústřední čtveřice paradoxně příliš nevadí, protože povinné morální a rodinné hodnoty jsou díky tomu ve snesitelném množství. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie !! Ušmudlaná,zábavná,sexy a absurdní! Emma Roberts hrající jako vzteklého teenejdžra s velkou pusou,Jennifer Aniston hrajicí jako sexy striptérka s matčinými instinkty,Will Poulter hrající milého,nesmělého panice a samořejmě Jason Sudeikis- drogový dealer. S cástingem jsem více než spokojen,každému se jeho role hodila skvěle a lépe to dopadnout ani nemohlo. Smál jsem se od začátku do konce, takže plná palba! ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Celkom pohodová, ľahko nadpriemerná hollywoodska letná "anti-rodinná" komédia šmrcnutá road-movie nádychom a miestami veľmi lightovým, family-friendly humorom (veľmi zmainstreamizovaným crossom medzi apatowom a farrelyovcami - skrátka, nič, čo by urazilo či šokovalo, no musí sa postaviť k týmto súčasným prúdom narábajúcim s rôznymi variantmi a levelmi nekorektného, huličského a fekálneho humoru), ktorá má predovšetkým a hlavne jednu jedinú výhodu a devízu, vďaka ktorej sa to tak dobre sleduje a ktorá ten film robí, ako by amíci povedali, "catchy & snappy": obsadenie. Celé. Samozrejme, že moje oko rado počinulo každú možnú chvíľu na vybraných častiach jennifer aniston a emmy roberts, no najviac ma bavil ňouma Kenny. inak ale s prižmúrenými očami 4, je to v rámci hollywoodskeho mainstreamu iba veľmi málo výrazný kúsok, ktorý ale v roku 2013 zarezonoval, lebo chýba konkurencia ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná road movie, kde partička lidí, kteří si hrají na spořádanou rodinku a přitom jsou to jen sousedi z jednoho baráku, ujíždí s luxusním karavanem plným pašované marihuany z Mexika, do toho se spřátelí s rodinkou agenta z protidrogového oddělení a v patách jim je okradený mexický dealer. To už je solidní námět na rozehrání řady zajímavých situací a scének, zvlášť když v jedné z hlavních rolí tato komedie nabízí sympatickou a stále ještě překrásnou Jennifer Aniston. Ale nejen ona je v tomto filmu perfektní, má totiž neméně skvělé herecké kolegy, kteří dohromady tvoří super partičku a zároveň asi jednu z nejlepších imaginárních rodin v historii filmového plátna. V jejich situaci bych tedy asi být nechtěl, ale členem této falešné rodinky bych se stal klidně hned, kdyby byla ta možnost. Já se bavil perfektně až do konce a jsem rád, že jsem si k této komedii našel cestu. Myslím, že tady nemám nad čím váhat, film si ode mne to maximální hodnocení v podobě pěti hvězd určitě zaslouží. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 37 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Pavouk, který pokouše Kennyho (Will Poulter), patří ke sklípkanům - konkrétně je to Sklípkan Smithův (Brachypelma hamorii). Je to pavouk, často se vyskytující na mexickém území, jehož typickou obranou je vyčesávání chloupků z horní části zadečku. Výpad je jako obrana velmi ojedinělý, protože je to neagresivní druh. Jeho jed není pro člověka nebezpečný (pokud není dotyčný citlivý na živočišné jedy). (cze.Oi)
  • Jennifer Aniston (Rose O'Reilly) a Jason Sudeikis (David Clark) jsou ve skutečnosti dobří přátelé a dlouho si spolu chtěli zahrát, což se jim tímto filmem splnilo. (jenik71)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama