Reklama

Reklama

Už teď mi chybíš

  • Velká Británie Miss You Already (více)
Trailer 1

Milly (Toni Colette) a Jess (Drew Barrymore) byly odjakživa nejlepšími kamarádkami. Od dětství spolu sdílely absolutně všechno – tajemství, šaty, dokonce i kluky, se kterými chodily. Návštěvy bujarých večírků plných alkoholu a drog či vyvádění ztřeštěností jim zůstaly od mládí až do dospělosti. V životě ale jednou nastane chvíle, kdy se každý musí začít chovat dospěle... Nebo ne? Snažit se žít „dospěle" má ale různé podoby. Zatímco Milly má úžasnou práci a žije v krásném městském domě s manželem Kitem (Dominic Cooper) a dvěma dětmi, Jess a její přítel Jago (Paddy Considine) žijí bohémským životem na hausbótu na londýnském kanálu. Přátelství Milly a Jess je však stále pevné jako skála a život je jednou velkou zábavou. Každá zábava však jednou skončí a pro Milly s Jess to platí dvojnásob. Jess po mnoha neúspěšných pokusech, kdy se pokusila otěhotnět, konečně prolomila smůlu a chce s Milly oslavit radostnou zprávu. Ta má bohužel úplně opačnou novinku – byla jí zjištěna rakovina prsu. Dlouholeté kamarádky se tak ocitají před životní zkouškou, jak se poprat s vážným onemocněním jedné z nich, když druhá prožívá nejradostnější období svého života. Vydrží jejich přátelství všechno špatné i dobré? (Bohemia MP)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (142)

Giggs 

všechny recenze uživatele

Na Dalekom vychode boli filmy s touto tematikou popularne pred niekolkymi rokmi. Teraz tato vlna zasiahla Ameriku a Europu. Bohuzial pre Ameriku, ta z toho vychadza najhorsie. Tento film to nijako nezmeni, skor naopak, potvrdzuje. Je to len slabsi, sedy priemer. Chce povedat vela, ale vlastne nehovori nic. Toto proste nevyslo. Ak chcete mat z podobneho zanru aj nejaky emocny zazitok, odporucam poobzerat sa po niecom z korejskej ci japonskej produkcie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

u těhle filmů je dopředu jasné o čem budou,jak dopadnou a že budou smutné.Pak je otázka,jak se toho chopí tvůrci,zda půjde o poctivého dojiče emocí jako třeba My sisters keeper,nebo o prvoplánovou záležitost.Tohle je spíš ten druhý případ a jakkoliv se na plátně děly smutné věci,které asi těžko pochopí někdo kdo si tím neprošel,mě osobně ten film spíš vadil,než by mě dojímal a to je u podobného druhu filmu docela špatně.Za celou dobu jsem se nedokázal sžít s postavami a jejich osud mě tak ve finále nedojmul ani nijak extrémně nezasáhl.škoda...chtěl sem se nechat dojmout...40% ()

Reklama

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

nemam rad tieto pripady, ktore sa mi stavaju casto, ze vidim novu komediu s dobrym hodnotenim, pustim si film stym ze sa idem zasmiat a ono to vobec nieje komedia. ako tu niekto pisal, je to film o zenach, pre zeny, a uz vobec nie komedia ale drama.ktora ma teda moc nebavila a ani nenadchla. na podobnu temu je ovela viac lepsich filmov. aby som nebol svina dam 2 hviezdy. no od komedii ocakavam humor ! ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

"Už teď mi chybíš" je strašně násilné hraní na city. Nepříjemně vnucuje divákům smutný příběh, kterým provádí nesympatická, egocentrická, sebelitující Toni, která v pár pasážích ukáže i svoje kladné stránky, které by asi měly dojmout (tady bychom nejspíš měli brečet). Navíc mě totálně rozčilovala. Její best friend Jess předvedla bravůrní nudnou, milující přitelkyni. Za mě byla Drew v roli naprosto bez šťávy. Tahle tématika musí umět zacházet s divákem, je nebezpečný to tam do nás poslat špatně..ale vyberte si no..mě se tohle dotýká už jen tématem. Protože jsem prostě rakovinu u nejbližších zažila a protože prostě mám od dětství kamarádku, se kterou bych jela na větrnou hůrku..do mě to tenhle film poslal špatně. Zkrátka bylo tak nějak celý nepřirozený. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Díky tomuto filmu jsem si Toni Collette přidal mezi své oblíbené herečky, Měl jsem ji sice rád i předtím, ale tady mě přesvědčila, že si zaslouží tam být za svou univerzalitu. Přejdu však raději rovnou k tomuto filmu. Ano, je to sentimentální doják, který si spíš užijou ženské než chlapi, jak tu občas v komentářích zmiňují. Ale na druhou stranu je film natočen s lehkým vtipným nadhledem a lidským pohledem na nemoc - rakovinu a problémy s tím spojené. Proto mi nepřišel tak prvoplánovitý a bylo se i čemu smát. Příběh nenudí a herecky je na slušný úrovni. Takže ho můžu za sebe doporučit a dát hezké čtyři hvězdičky. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se ve městěch Londýn a Ilkley Moor ve Velké Británii. Nemocnice, která je k vidění ve filmu, je UCH Macmillan Cancer Centre. (willy1)
  • Drew Barrymore (Jess) bola počas natáčania tehotná aj v skutočnosti, so svojím druhým dieťaťom, dcérou Frankie Barrymore Kopelman. (Astonko)

Reklama

Reklama